Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2021 19:34
Čas čtení 1:01
Ondřej Jarůšek

Herec a bojovník Jakub Štáfek vyzval na souboj v Oktagonu youtubera Jona Mariánka

Herec a bojovník Jakub Štáfek vyzval na souboj v Oktagonu youtubera Jona Mariánka
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT
Uložit Uložené

Jakub Štáfek nabízí Jonu Mariánkovi zápas podle pravidel boxu nebo MMA.

Známý herec a už nějakou dobu i bojovník Jakub Štáfek přišel se zajímavou výzvou. Na svůj instagramový profil totiž ve středu večer nahrál video, v němž k vzájemnému souboji vyzývá youtubera Jona Mariánka, který úzce spolupracuje se slavným internetovým bavičem Jakem Paulem. 

„Všiml jsem si, že máš evidentně rád bojovky. Pořád někoho vyzýváš na fight, on ti to teda nikdo nepřijímá, no a věc se má tak, že já mám pod Oktagonem domluvenej ještě jeden zápas. No a tak jsem si říkal, jestli bychom si to třeba nepinkli spolu,“ říká Štáfek ve videu.

Doporučeno
Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy 11. dubna 2021 9:35

Youtuberovi přitom nabízí hned několik možností. „Můžeme jít podle pravidel MMA. Mně teda Ondra Novotný (spoluzakladatel organizace Oktagon MMA, pozn. red.) říkal, že to asi nepřijmeš, protože je to na tebe moc tvrdý, což chápu. Tím pádem bychom mohli jít podle pravidel boxu,“ dodává s tím, že další variantou by pak mohly být šachy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jakub Štáfek (@jakubstafek)

Jakub Štáfek už má zkušenosti jak s boxem, tak i s MMA. V Oktagonu jsme jej mohli vidět bojovat na vyprodané akci Végh vs. Vémola v O2 areně, kde si rychle poradil s Petrem Benkem. Svého soupeře tehdy poslal k zemi přibližně za jednu minutu.

Nyní je otázkou, jak se k této výzvě youtuber postaví. Pro organizaci Oktagon MMA by se jistě jednalo o vysoce atraktivní bitvu, která by případně do haly či k obrazovkám přilákala velké množství fanoušků. Zbývá tedy jen čekat, jak a zda vůbec Jon Mariánek na Štáfkova slova zareaguje. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jon Marianek (@jonmarianek)

Domů
Sdílet
Diskuse