Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2021 10:29
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

V pražské Sapě zmizel podnikatel z Blanenska. Zbylo po něm jen Porsche a osobní doklady

V pražské Sapě zmizel podnikatel z Blanenska. Zbylo po něm jen Porsche a osobní doklady
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Policie nyní žádá veřejnost o pomoc.

Zvláštní případ zmizení řeší kriminalisté z Jihomoravského kraje. Pohřešuje se totiž podnikatel Jan Vaculík, který v pondělí 26. dubna ráno odjel na pracovní schůzku do Prahy. Domů se však nevrátil. Policisty dovedly stopy až na pražskou tržnici Sapa, kde našli jeho nezajištěný automobil Porsche Cayenne, v němž nechal své osobní doklady.

Doporučeno
Pátrání po Tomášovi z Brna: Co všechno zatím o případu víme? Pátrání po Tomášovi z Brna: Co všechno zatím o případu víme? 26. dubna 2021 11:40

Šestapadesátiletý Vaculík měl v pondělí ráno odjet z obce Černá Hora na Blanensku ve vypůjčeném automobilu VW Golf v provedení combi do Prahy na osobní schůzku. Před příjezdem do hlavního města, jak předpokládají kriminalisté, si vyzvedl v autoservisu svůj osobní vůz Porsche Cayenne, a vypůjčené vozidlo vrátil. Dále ale stopa pro rodinu vychladla, proto se tentýž den večer obrátila na policii.

Domů
Sdílet
Diskuse