Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2021 19:10
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Mladá Češka na Tinderu odmítla kluka, ten ji pak ale začal stalkovat. Poslechni si tyto zarážející příběhy

Mladá Češka na Tinderu odmítla kluka, ten ji pak ale začal stalkovat. Poslechni si tyto zarážející příběhy
Zdroj: Flickr/Matthias Ripp/volně k užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Je tu nová epizoda podcastu LOVE IS ON THE AIR.

Odebírej nás na Spotify

Vítej u novém dílu našeho vztahového podcastu LOVE IS ON THE AIR. Tento týden si naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach posvítila na vážné téma, a tím je takzvaný stalking. Ve stručnosti se jedná pronásledování v reálném životě nebo také  dlouhodobé obtěžování nevyžádanými zprávami a podobně.

V úterní epizodě naši moderátoři mluvili o tom, jaké různé podoby stalking může mít a kam až takové chování může zajít. Dnes jsme ale dali prostor opět našim posluchačům a posluchačkám, aby se s námi podělili o vlastní příběhy na dané téma. A právě těm je věnována celá dnešní bonusová epizoda.

Doporučeno
Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) 10. ledna 2021 19:10

A co všechno se v novém díle doslechneš? Tak například o slečně, která se seznámila s klukem v aplikaci Tinder, po nějaké době jí však přestal být sympatický a chtěla komunikaci ukončit. Dotyčný však zřejmě nedokázal přijmout odmítnutí a dívku si jednoho dne našel. A ta se nestačila divit. Více už se ale dozvíš v samotném podcastu. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse