Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2021 17:28
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

V Praze se na střeše pořádala ilegální party s cizinci ze všech kontinentů kromě Antarktidy a Austrálie

V Praze se na střeše pořádala ilegální party s cizinci ze všech kontinentů kromě Antarktidy a Austrálie
Zdroj: Flickr/David Domingo/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Nejmladšímu bylo jen 16 let.

Pražští policisté v noci z pátku na sobotu rozháněli nepovolený večírek, který se pořádal v centru města ve střešním klubu v obchodním domě Kotva. Podle policie se na mejdanu bavilo přes sto lidí ve věku od 16 do 51 let, přičemž většinu z nich tvořili cizinci. Informovaly o tom Novinky.

Mluvčí policie Jan Daněk sdělil, že na party se setkali lidé třiceti národností. „V provozovně se nacházelo zhruba 150 osob ze všech kontinentů kromě Antarktidy a Austrálie. Nejmladší účastník byl ročník 2005, nejstarší 1970. Mezi hosty bylo 25 Čechů,“ uvedl. 

Provozovateli podniku nyní za porušení vládních protipandemických opatření hrozí pokuta ve výši až 3 miliony korun. Policie správnímu úřadu nahlásila i všechny účastníky zakázaného večírku. 

Doporučeno
Víš, čí pivo piješ? Toto jsou majitelé známých piv v Česku a na Slovensku Víš, čí pivo piješ? Toto jsou majitelé známých piv v Česku a na Slovensku 15. května 2021 14:30

Jeden z účastníků nakonec skončil na policejní služebně. „Intervenoval do zákroku policistů, neuposlechl výzvy, proto skončil s pouty na rukou na místním oddělení a je podezřelý z přestupku neuposlechnutí výzvy,“ upřesnil Daněk.

Domů
Sdílet
Diskuse