Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2021 14:27
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Matthew Perry z Přátel trpěl závislostí na lécích a alkoholu. Herec přiznal, že si nepamatuje tři roky svého života

Matthew Perry z Přátel trpěl závislostí na lécích a alkoholu. Herec přiznal, že si nepamatuje tři roky svého života
Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Matthew Perry na tom psychicky ani fyzicky nebyl zrovna nejlépe. V současnosti je však prý jeho stav dobrý.

Speciální epizoda Přátel zaznamenala obrovský úspěch. Fanoušci a diváci se dozvěděli spoustu zajímavých věcí nejen o natáčení, ale také o ději seriálu. Epizodě Friends Reunion se vyčítalo jen málo věcí, ale mezi negativa patřila i místy těžko srozumitelná řeč Matthewa Perryho (Chandler).

Někteří se obávali, že to souvisí s jeho minulostí, kdy byl herec několikrát na odvykačce. Byl totiž závislý na alkoholu, ale také na lécích (Vicodin), a to hlavně po tom, co se zranil na vodním skútru v roce 1997. Herec měl následně několik zdravotních komplikací a psychické problémy. Matthew dokonce přiznal, že si nepamatuje tři roky svého života – někdy mezi natáčením 3. a 6. série.

Doporučeno
Životy herců z Přátel od konce seriálu: Společné chatování a večeře, které utužovaly jejich vztahy. Životy herců z Přátel od konce seriálu: Společné chatování a večeře, které utužovaly jejich vztahy. 28. května 2021 14:30

Podle všeho však Perry už nemá podobné zdravotní problémy a nevrátil se ani k alkoholu. Režisér speciální epizody Ben Winston v rozhovoru pro The Hollywood Reporter řekl, že Perry je zdravotně v pořádku. The Sun Magazine zase získal informace od jednoho z údajných blízkých lidí herce. Jen pár hodin před natáčením epizody Friends Reunion Matthew Perry údajně podstoupil naléhavý zákrok – operaci zubů. V důsledku toho se prý cítil nepříjemně a měl bolesti, což zapříčinilo i jeho problémy s řečí.

Nejblíže herce uvidíme ve velkém blockbusteru Don’t Look Up od Netflixu, kde si zahrál po boku Leonarda DiCapria či Jennifer Lawrence.

Domů
Sdílet
Diskuse