Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2021 13:24
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

První obrázky z 5. série Money Heist lákají na sebevražednou misi. Přežije někdo z Professorova týmu příchod armády?

První obrázky z 5. série Money Heist lákají na sebevražednou misi. Přežije někdo z Professorova týmu příchod armády?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

5. série se na Netflix dostane již tento rok. Sleduj první oficiální záběry.

Po nedávném teaseru, který skutečně mnoho neodhalil, vydal Netflix několik obrázků z nových dílů seriálu Money Heist. Společně s oficiální synopsí naznačuje, že v poslední, 5. sérii se dočkáme příchodu armády. Tokyo a její kumpáni jsou totiž stále uvězněni v Bank of Spain, kde i nadále bojují o život a bohatou budoucnost. Musí se soustředit na plán a přežít i přesto, že stále oplakávají smrt jednoho ze svých nejlepších přátel.

Doporučeno
10 nejočekávanějších filmů a seriálů na Netflixu, HBO a jiných streamovacích platformách 10 nejočekávanějších filmů a seriálů na Netflixu, HBO a jiných streamovacích platformách 1. června 2021 16:12

Níže se můžeš podívat na zmíněné obrázky, z nichž čiší akce, ale i bezradnost našich oblíbených postav. Pátá série uzavře tento příběh a bude rozdělena na dvě části. První várky epizod se dočkáme 3. září. Druhá polovina série se začne streamovat 3. prosince. Fanoušci seriálu nemusejí zoufat. Po jeho skončení se s největší pravděpodobností dočkáme seriálů, které budou ukazovat jiné dějové linie a rozšiřovat tento svět zlodějů.

Zpět
Sdílet
Diskuse