Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. června 2021 9:30
Čas čtení 8:24
Jakub Paulík

Vykrmil ji tak, že se nedokázala bez pomoci sprchovat či oblékat. Sexuálně je to vzrušovalo

Vykrmil ji tak, že se nedokázala bez pomoci sprchovat či oblékat. Sexuálně je to vzrušovalo
Zdroj: Unsplash/Christopher Williams/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Je to nezdravé? Určitě. Podle psycholožky se však dají najít způsoby, jak případná rizika snížit.

„Vyfoť mi své břicho nalačno a pošli mi pak i fotku, když dojíš pizzu,“ napsal své přítelkyni. Těšilo ho, že jí mohl objednat jídlo a nakrmit ji, dokud nebyla úplně plná. Pohled na její nafouklé břicho ho sexuálně vzrušoval. Nejprve nevěděla, jak to přijmout, ale řekla si, že to zkusí.

Dá se vůbec fungovat s partnerem, který má takové netradiční sexuální preference?

Pokud tě zajímají další články o lidské sexualitě, sleduj tuto sekci.
Doporučeno
Člověk jako nábytek. Michal z BDSM komunity nám vyprávěl, v čem spočívá tato netradiční sexuální praktika Člověk jako nábytek. Michal z BDSM komunity nám vyprávěl, v čem spočívá tato netradiční sexuální praktika 10. května 2021 9:30
V tomto článku si přečteš:
  • Na které sociální síti se setkávají lidé z komunity fat fetišistů.
  • Proč fat fetišisté přibírají či vykrmují partnery, i když vědí, že je to nezdravé.
  • Jak lze fungovat ve vztahu s fat fetišistou, i když nás jeho praktiky nevzrušují.
  • Jaké sexuální hry mohou fat fetišisté zkoušet, aby přibrali.
  • Jak může fat fetišismus zůstat jen ve světě fantazie a masturbačních představ.
  • Co může u člověka spustit fat fetiš či jiné sexuální odchylky.

Pro někoho nechutné, pro jiného vzrušující

Partner jí téměř po roce vztahu telefonicky oznámil, že má sklony k fat fetišismu. Když tuto neočekávanou informaci zpracovala a vygooglila si, co to vlastně je, požádala ho, aby jí ukázal, co přesně se mu líbí. Do zprávy jí tedy odeslal video s baculatou blondýnou ve spodním prádle, která se s velkou chutí pustila do jezení dortu.

Sophia pro The Huffington Post uvedla, že byla bulimička, která si s jedením spojovala spoustu stresujících zážitků, ale kvůli partnerovi se najednou ocitla na druhé straně barikády. Při její první zkušenosti s tímto fetišem její přítel objednal velkou pizzu a poprosil ji, aby mu poslala fotografii svého břicha předtím, než ji začne jíst, a následně, když už bude plná.

Když šli později spolu na rande, Sophia se znovu pořádně najedla a pro potěšení partnera ho požádala, aby jí ještě koupil zmrzlinu. Při samotném sexu se však už necítila tak komfortně, jak by si přála. Přítel se jí totiž dotýkal na mírně vyčuhujícím břiše, které považovala za příliš velké. Sexuální odchylka jejího partnera ji však v konečném důsledku přinutila, aby se na své tělo začala dívat odlišně. Pochopila, že někteří muži touží po ženách kypřejších tvarů.

Doporučeno
Zatímco spíš, tvůj přítel nad tebou masturbuje. Kdy může být somnofilie nebezpečná? Zatímco spíš, tvůj přítel nad tebou masturbuje. Kdy může být somnofilie nebezpečná? 12. února 2021 14:30

Může však takový vztah, ve kterém je jeden z partnerů fat fetišista, fungovat?

„Univerzální odpověď na to není, ale v některých případech určitě ano. Záleží také na tom, o kterou, zálibu ze spektra adipofílie jde a nakolik je člověk ochoten sdílet ji, i když mu není vlastní. Je také třeba počítat s tím, že pokud člověk změní své proporce, nějakým způsobem se to promítne i do jeho sebepojetí, a zároveň pokud se změní proporce partnera či partnerky, kteří jsou takto sexuálně zaměření, může to mít vliv na to, nakolik bude pro druhého atraktivní,“ řekla pro Refresher psycholožka Zdeňka Pospíšilová, která se mimo jiné specializuje na lidskou sexualitu a různá tabu témata včetně fetišů.

Osobně zná lidi, kteří žijí s fat fetišistou ve vztahu, a i když tato parafilie nepatří mezi velmi časté, najít si vhodného partnera je podle ní určitě možné. „A pokud se to podaří, může takový vztah dobře fungovat,“ dodala k věci.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Potchi 💞💖 (@curvypotchi)

Facebook pro fat fetišisty

Odborné pojmenování adipofílie ti zřejmě mnoho neříká, ale takzvaný fat fetišismus by ti mohl napovídat, o jakou sexuální odchylku vlastně jde. Vzrušují je různé sexuální představy týkající se nabírání tělesné hmotnosti.

Sexualita každého člověka je však individuální a výjimkou nejsou ani adipofilové. Část z nich proto sexuálně nepřitahují všechny praktiky spojující se s fat fetišismem. Adipofila může vzrušovat partnerova obezita a to, že ho krmí (říká se jim feeder či encouragers – příkladem je Sophiin partner), nebo osobní nadměrná tělesná váha, či pocit, že je někdo vykrmuje (feedees nebo Gainers), uvádí studie Alyshie D. Bestard.

Kromě toho existuje skupina takzvaných fat admirers, které nemusí vzrušovat krmení, ale jednoduše se jim líbí osoby s nadváhou, píší autoři sociální sítě Feabie, kde chatují lidé z této komunity. 

Má rád velké dívky a chce je krmit

Jednou z praktik adipofilů je podle britského bulváru Metro takzvaný stuffing, při kterém jedince vzrušuje, že jídlem naplní svůj či partnerův žaludek až "do prasknutí".

Velmi častou a poměrně známou praktikou je i feederism. Pokud si v televizi někdy sledoval show zaměřenou na netradiční páry, určitě jsi narazil na dvojici, v níž byl jeden z partnerů obézní a druhý měl „normální“, ničím nevynikající postavu. Přesto však svého partnera nemotivuje k tomu, aby zhubl, právě naopak. Vzrušovalo ho, když mohl svoji polovičku pořádně vykrmovat.

Doporučeno
Recenze: Orgie na polských internátech, dilda a ženský orgasmus — jaký je nový seriál Sexify na Netflixu? Recenze: Orgie na polských internátech, dilda a ženský orgasmus — jaký je nový seriál Sexify na Netflixu? 21. května 2021 14:35

Doktor Mark Griffiths na svém blogu uvádí, že pro jedince nemusí být důležitý jen sex s obézní osobou, ale i pocit, že ji krmí a navádí na jídlo, v důsledku čehož nakonec přibere.

Ilustrační foto.
Ilustrační foto. Zdroj: Wikimedia/Tibor Végh/volně k užití

Takovým příkladem je i Philippe Gouamba (na fotce výše), který rád vykrmoval svou partnerku Donnu Simpsonovou a jejich vztah označoval za „erotický a extrémně sexy“. „Je to velká holka a takové mám rád,“ prohlásil Philippe v jedné z částí dokumentární série Strange Sex.

Donnu našel díky webové stránce, která měla být věnována obdivovatelům žen s nadměrnou váhou. Oba tedy od začátku věděli, jaké jsou jejich sexuální touhy.

Se smíchem však přiznal, že vzhledem k Donnině obezitě byly některé sexuální polohy výrazně problematické, což mu však určitě nevadilo. Donna v dokumentu prozradila, že jejím cílem je, aby přibrala na více než 450 kilogramů, v čem ji Philippe dlouhodobě podporoval. Svého času byla nejobéznější ženou, které se podařilo porodit zdravé dítě.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 99339 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Co může být pro fat fetišisty vzrušující na imobilní obézní osobě.
  • Kdo ve vztahu většinou bývá krmič a kdo krmí.
  • Kdy by měl fat fetišista podle psycholožky vyhledat odbornou pomoc.
  • O ženě, která masturbovala nad přibírajícími modelkami, i když měla manžela.
  • Co říká psycholožka na zdravotní rizika fat fetišismu.
Domů
Sdílet
Diskuse