Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2021 13:39
Čas čtení 0:29
Dominik Vetrák

Atypical ukazuje poslední, 4. sérii. Vynikající seriál o teenagerech na Netflixu skončí už za měsíc

Atypical ukazuje poslední, 4. sérii. Vynikající seriál o teenagerech na Netflixu skončí už za měsíc
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix odhalil první trailer k závěrečným epizodám seriálu Atypical.

Atypical je jedním z nejlepších originálních seriálů od Netflixu, ale místo toho, aby ho tvůrci ždímali ještě několik sérií, skončí. Už 9. července uvidíme poslední epizody, které zřejmě navždy uzavřou příběh. Trailer slibuje pořádné melodrama, ale i humor a další skvělé scény s našimi oblíbenými postavami.

Doporučeno
Svět Marvelu: první část Lokiho odhalila zajímavá marvelovská tajemství a představila klíčové postavy budoucích filmů Svět Marvelu: první část Lokiho odhalila zajímavá marvelovská tajemství a představila klíčové postavy budoucích filmů 10. června 2021 10:11

Zároveň však ukazuje i mnoho scén, které lákají diváka na happyend a celkový tón seriálu, v němž postavám všechno vyjde. Snad tedy bude 4. série dramatičtější než tento trailer.

Hlavní postavou je 18letý Sam Gardner (Keir Gilchrist), který trpí poruchou autistického spektra. Sam je však jedním z těch šťastnějších dětí. Je nesmírně aktivní, komunikativní, empatický a inteligentní. V poslední sérii budeme sledovat jeho pokusy o osamostatnění se od rodiny, když se nastěhuje do společného bytu se svým nejlepším přítelem Zahidem.

Domů
Sdílet
Diskuse