Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2021 11:34
Čas čtení 1:16
Viktor Kniš

Každému rozdává peníze, jen mně ne. Tekashiho otec žije na ulici a prosí syna, aby mu finančně pomohl

Každému rozdává peníze, jen mně ne. Tekashiho otec žije na ulici a prosí syna, aby mu finančně pomohl
Zdroj: GettyImages/Shareif Ziyadat/WireImage
NEWS 6IX9INE
Uložit Uložené

Ačkoliv Tekashiho hvězda pomalu zhasla, zůstává jedním z nejposlouchanějších amerických raperů posledních let.

Není tajemstvím, že Tekashiho otec je člověkem bez domova, který dlouhá léta žije v ulicích New Yorku. I když se synem bydlí ve stejném městě, podle slov otce za ním úspěšný raper nikdy nepřišel a nepomohl mu. Portál Page Six zveřejnil video, ve kterém si Tekashiho otec stěžuje, že ho syn nechal na pospas osudu a musí žít v azylových domech. Danieli Hernándezi vadí, že jeho slavný potomek rozdává peníze všem, jen ne jemu.

Tekashi se s otcem naposledy jen velmi krátce viděl u soudu, který ho propustil na svobodu vzhledem k jeho rozsáhlé spolupráci s FBI. Raperovi původně hrozil trest 47 let za mřížemi, protože však udal celou nebezpečnou skupinu Nine Trey, odseděl si jen necelé dva roky.

Doporučeno
Dřív ses v Bravíčku dozvěděl o kapele Tupac a z rádií hrál jen Coolio, říká  autor první knihy o českém rapu (Rozhovor) Dřív ses v Bravíčku dozvěděl o kapele Tupac a z rádií hrál jen Coolio, říká autor první knihy o českém rapu (Rozhovor) 16. června 2021 9:00

V té době se duhový raper k setkání vyjádřil pouze v krátkosti, když prozradil, že otce neviděl od třetího ročníku na základní škole. „Nevěděl jsem, jestli si dělá legraci,“ konstatoval raper v roce 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse