Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2021 6:55
Čas čtení 0:31
Jakub Paulík

Trailer: FIFA 22 nabídne autentické zápasy jako nikdy předtím, slibují vývojáři

Trailer: FIFA 22 nabídne autentické zápasy jako nikdy předtím, slibují vývojáři
Zdroj: EA Sports
TECH
Uložit Uložené

Hráči budou moci na vybraných konzolích otestovat technologii hypermotion.

S příchodem konce mistrovství ve fotbale herní vývojáři z EA Sports své fanoušky potěšili trailerem na hru FIFA 22. V krátké upoutávce zobrazili, jakým způsobem pracovali na tom, aby pohyby fotbalistů působily co nejvíce autenticky. O výsledný efekt by se měla postarat technologie hypermotion.

Doporučeno
Nové Nintendo Switch má jen vylepšený displej, ale stojí podobně jako Xbox Series S Nové Nintendo Switch má jen vylepšený displej, ale stojí podobně jako Xbox Series S 6. července 2021 16:56

Na Playstationu 5, Google Stadia a Xboxu Series X/S bude fungovat algoritmus, podle kterého se mají v průběhu hraní vytvářet nové unikátní animace. Těch má být prý více než 4 000, píše Tech Radar. Postavy fotbalistů na stadionu se tak budou prakticky učit od samotného hráče. Tváří hry FIFA 22 se i tentokrát stane Francouz Kylian Mbappé.

Domů
Sdílet
Diskuse