Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2021 16:33
Čas čtení 6:49
Tímea Krauszová

Česká barbie Gabriela Jiráčková: Jednou mi jeden muž nabídl, že si mě koupí za čtvrt miliardy na ruku

Česká barbie Gabriela Jiráčková: Jednou mi jeden muž nabídl, že si mě koupí za čtvrt miliardy na ruku
Zdroj: so súhlasom Šuvada visual adventure
REFRESHER
Uložit Uložené

Zpěvačka, influencerka, modelka a první česká barbie dovoluje v rozhovoru pro Refresher nahlédnout i pod krásný zevnějšek.

Gabrielu Jiráčkovou nepřehlédneš, ani kdybys chtěl. Drobná, ale výrazná žena přitahuje pohledy svým poprsím, a když opět přišla na kliniku v bratislavské čtvrti Prievoz na estetický zákrok, věděli jsme, že si s ní musíme popovídat.

Prozradila nám, proč se vlastně neustále zkrášluje, čím se momentálně živí a kolik má za sebou zákroků. Zpěvačka, influencerka, modelka a první česká barbie v rozhovoru pro Refresher dovoluje nahlédnout i pod krásný zevnějšek. Mluvili jsme o šikaně, o předsudcích, kterým čelí, a o mužích, kteří si mysleli, že si ji mohou koupit za peníze.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella)

V tomto článku si přečteš:
  • Jaké zákroky absolvovala.
  • Co by na sobě za nic na světě nechtěla změnit.
  • Co jí muži často píší na Instagramu.
  • Kolik peněz jí nabídl bohatý ctitel a jaké měl podmínky.
  • Jaký byl její vztah k vlastnímu vzezření v dětství.
  • Na co se jí ptají ženy na Instagramu.
  • Jaký je její vztah k vlastnímu tělu.

Ideální krása neexistuje

Možná tě překvapí, že Jiráčková má za sebou jen jednu plastickou operaci — a to i přesto, že patří do komunity „živých panenek“. Nechala si zvětšit prsa, přičemž poprvé se ještě pod nůž vrátila — nelíbil se jí výsledek. Chtěla je větší a zejména kulatější. Na podruhé už byla spokojená a miluje je. 

Gabriela Jiráčková, Lolo Ta Bella
Zdroj: Refresher / Šuvada visual adventure


Má za sebou i několik menších estetických zákroků, obvykle pomocí výplní. Tímto způsobem si už dala zvětšit rty či vylepšit kontury obličeje (dělá se to pomocí výplní s kyselinou hyaluronovou podél čelisti, do brady, případně podél lícních kostí).

O tomto typu zákroků si můžeš přečíst i v našem článku. Dozvíš se, jestli to bolí, kolik to stojí a jak to vypadá těsně po zákroku.
Doporučeno
Jehlou dnes vymažeš kruhy pod očima, opravíš nos i zúžíš bradu. Jak probíhají estetické zákroky a kolik se platí za zkrášlení? Jehlou dnes vymažeš kruhy pod očima, opravíš nos i zúžíš bradu. Jak probíhají estetické zákroky a kolik se platí za zkrášlení? 20. července 2021 14:30

„Do něčeho většího bych už opravdu nechtěla jít. Jediné, o čem uvažuji, je nos — chtěla bych si dát zúžit špičku,“ řekla nám 21letá zpěvačka a influencerka. Na další dávku výplní přišla téměř po dvou letech, v průběhu pandemie si je průběžně neobnovovala. Mimochodem koronavirus prý bere vážně, podporuje očkování a poctivě dodržovala lockdown.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella)

Tím, že nebyly ani eventy, nemělo velký význam si výplně doplňovat. I bez nich má ale drobnou tvář podobnou panence. Navzdory výraznému mejkapu je vidět, že je mladá a má „normální“ pleť jako každý jiný - s póry, malinkými nedokonalostmi, běžnými mimickými vráskami. Je nižší, než by si člověk po shlédnutí její instagramového účtu myslel, a navzdory mladému věku a vzezření, které u lidí vzbuzuje předsudky, naživo působí jako milá a inteligentní žena. 


Vlasy, nehty a oblečení si dala na víkend sladit, protože ji čeká první akce po dlouhé době — Fashion Week. Inspirací při tvorbě outfitu byla Lady Gaga, prozradila našemu fotografovi. „O šaty se postarala odvážná návrhářka Debbie Brown, celkový look podtrhují vlasy a extravagantní boty, ve kterých se Lady Gaga zúčastnila i amerických voleb.“

Gabriela Jiráčková, Lolo Ta Bella
Zdroj: Refresher / Šuvada visual adventure


Ideální krása neexistuje,“ odpovídá na otázku, zda má nějaký ideál, kterého chce zákroky dosáhnout. „Nemám vzor v jedné konkrétní ženě nebo v panence s ohýbacími nohama. Nikdy jsem ani neměla a nemyslím si, že někdy budu stoprocentně spokojená. Už by mě to pak nehnalo vpřed. Vždy je co zlepšovat, ať už se to týká zákroků nebo cvičení.“

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 101934 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak vypadá Lolo Ta Bella bez výplní v obličeji.
  • Zda má vysněný ideál krásy a proč chodí na estetické zákroky.
  • Co jí muži na Instagramu často píší.
  • Kolik peněz jí nabídl bohatý ctitel a jaké měl podmínky.
  • Jaký byl její vztah k vlastnímu vzezření v dětství.
  • Se kterým slovenský hudebníkem pracuje na albu.
  • Jak vypadala těsně po zákroku.
Domů
Sdílet
Diskuse