Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2021 11:07
Čas čtení 1:14
Vojtěch Vanda

V Portlandu se střetli ultrapravicoví Proud Boys s ultralevicí. Vzduchem létal slzný plyn a ozývala se střelba

V Portlandu se střetli ultrapravicoví Proud Boys s ultralevicí. Vzduchem létal slzný plyn a ozývala se střelba
Zdroj: Nathan Howard/Getty Images
NEWS SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Ultrapravicová organizace Proud Boys uspořádala v oregonském městě shromáždění s názvem Summer od Love, kam přišla zhruba stovka ozbrojených lidí. Postavila se jim protest ultralevice, což vyústilo v řež.

Americký Portland zažil o víkendu násilné střety. V neděli zde totiž uspořádala shromáždění ultrapravicová organizace Proud Boys, které se postavil samozvaný ultralevicový protest osob, které se identifikovaly jako antifašisté. Střet těchto skupin vyústil v sérii násilných aktů, v průběhu nichž zazněla i střelba. Na místě ale nebyli zaznamenáni žádní zranění ani mrtví.

Doporučeno
Amerikou hýbe nový trend. Lidé chodí po schodech z plastových přepravek, které se pod nimi bortí, a u toho se natáčí Amerikou hýbe nový trend. Lidé chodí po schodech z plastových přepravek, které se pod nimi bortí, a u toho se natáčí 24. srpna 2021 9:08
Domů
Sdílet
Diskuse