Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2021 18:18
Čas čtení 0:41
Kamila Šebestová

Trump: Joea Bidena bych v boxerském zápase snadno knokautoval

Trump: Joea Bidena bych v boxerském zápase snadno knokautoval
Zdroj: TASR/Michal Svítok
NEWS DONALD TRUMP JOE BIDEN
Uložit Uložené

Představa boxerského zápasu 75letého Donalda Trumpa proti 78letému Bidenovi vyvolala na tvářích boxerů úsměvy.

Bývalý prezident Spojených států amerických si opět nebral servítky. Na tiskové konferenci s profesionálními boxery Donald Trump řekl, že by Joea Bidena složil za pár vteřin k zemi.

„Pokud bych měl proti někomu boxovat, vybral bych si Joea Bidena – to by bylo nejlehčí,“ řekl Donald Trump pro Fight Club. Představa boxerského zápasu 75letého Donalda Trumpa proti 78letému Bidenovi vyvolala na tvářích boxerů úsměvy.

„Složil bych ho k zemi velmi rychle. Jednou řekl, že by se mnou rád bojoval, ale měl by velký problém, pokud by se do toho pustil,“ chvástal se Trump.

Není tajemstvím, že Donald Trump se s Bidenem nemají v lásce. Trump v minulosti zpochybňoval Bidenovo zdraví.

„Ten člověk neví, kde je. Neví, zda je naživu. Neumí mluvit bez pomoci,“ utahoval si z Joea Bidena. Vymyslel mu i několik přezdívek, jako Pomalý Joe či Spící Joe. Americký prezident jeho poznámky bral s nadhledem.

„Jen mě sleduj. Podívej se na nás oba, na to, co říkáme, co děláme a v jakém jsme oba stavu,“ reagoval na Trumpa Joe Biden podle listu The Sun.

Domů
Sdílet
Diskuse