Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2021 8:20
Čas čtení 1:07
Ondřej Jarůšek

Král boxu Anthony Joshua padl, Ukrajinec Usyk ho obral o 4 šampionské pásy

Král boxu Anthony Joshua padl, Ukrajinec Usyk ho obral o 4 šampionské pásy
Zdroj: Julian Finney/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY
Uložit Uložené

Oleksandr Usyk se stal novým šampionem těžké váhy organizací WBA, WBO, IBF a IBO.

Svět boxu zažil v noci ze soboty na neděli výměnu na trůnu pro krále těžké váhy. Té dlouhodobě vládl britský boxer Anthony Joshua, šampion organizací WBA, WBO, IBF a IBO, o tyto čtyři opasky jej však obral Ukrajinec Oleksandr Usyk, který ve dvanácti kolech podal dominantní výkon a na stadionu Tottenhamu Hotspur v Londýně si vybojoval výhru na body.

Doporučeno
OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil 25. září 2021 23:58

Joshua do boje nastupoval jako favorit, tuto pozici však nedokázal potvrdir a připsal si druhou prohru ve své profesionální kariéře. Tu první mu před pár lety nadělil Andy Ruiz Jr., nicméně při odvetném zápase Joshua ztracené pásy vybojoval zpět a nyní o ně opět přišel.

Domů
Sdílet
Diskuse