Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2021 18:46
Čas čtení 1:39
Vojtěch Vanda

Zeman byl v nemocnici kvůli problémům s játry, píše iROZHLAS a Deník N

Zeman byl v nemocnici kvůli problémům s játry, píše iROZHLAS a Deník N
Zdroj: TASR/Martin Baumann
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Server iROZHLAS.cz a Deník N mají údajně sedm důvěryhodných zdrojů, podle nichž byl Zeman údajně hospitalizován kvůli tekutině v dutině břišní.

Je prezident Zeman vážně nemocný, nebo ne? Tato otázka rezonuje éterem nějakou dobu. Nyní přináší iROZHLAS.cz a Deník N informaci, že Pražský hrad nejspíše neřekl o prezidentově hospitalizaci celou pravdu. Média se odvolávají na sedm důvěryhodných zdrojů i z prostředí Hradu a Ústřední vojenské nemocnice, které tvrdí, že prezident měl vodu v dutině břišní. Tu mu mělo způsobit onemocnění jater, které měla vyšetření ukázat.

Doporučeno
Lékař Miloše Zemana chce, aby se prezident vrátil do nemocnice. Ten to odmítl Lékař Miloše Zemana chce, aby se prezident vrátil do nemocnice. Ten to odmítl 5. října 2021 19:21

Miloš Zeman strávil ve strašnické nemocnici osm dní, což byla jeho prozatím nejdelší hospitalizace v úřadu. Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček nicméně uvedl, že se nejednalo o nic mimořádného. Provedení CT, sonografie a krevní odběry nemělo objevit „žádné onemocnění nebo jakékoliv jiné problémy, které by prezidenta republiky ohrožovaly na životě.“ Zeman byl údajně dehydrovaný a mírně vyčerpaný.

Domů
Sdílet
Diskuse