Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2021 12:48
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Faltýnek končí jako předseda poslaneckého klubu ANO, nahradí jej Schillerová. V ODS zůstává předsedou Stanjura

Faltýnek končí jako předseda poslaneckého klubu ANO, nahradí jej Schillerová. V ODS zůstává předsedou Stanjura
Zdroj: Úřad vlády ČR
POLITIKA HNUTÍ ANO
Uložit Uložené

Poslanecké kluby mění svá osazenstva. Velká změna přichází v hnutí ANO.

Nová obsazení poslaneckých křesel znamenají v jistých poslaneckých klubech i změnu v jejich vedení. K ní se rozhodlo hnutí ANO Andreje Babiše, jež těsně prohrálo ve víkendových volbách do Sněmovny. Poslanecký klub již nepovede Jaroslav Faltýnek, tuto úlohu bude od nynějška zastávat ministryně financí Alena Schillerová (za ANO). Informují Novinky.

Doporučeno
Politolog: Myslím si, že Babiš z politiky neodejde, protože chce být prezident. Potřebuje mít prezidentskou imunitu Politolog: Myslím si, že Babiš z politiky neodejde, protože chce být prezident. Potřebuje mít prezidentskou imunitu 12. října 2021 10:15

Faltýnek vedl poslanecký klub hnutí Andreje Babiše celé čtyři roky, přestože se kolem jeho jména nezřídka rojila kontroverze. jedna z největších za poslední dobu byla kauza tzv. Faltýnkova diáře, který získaly Seznam Zprávy.

Domů
Sdílet
Diskuse