Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2021 9:09
Čas čtení 0:49
Radim Šlechta

KORONAVIRUS: V Česku přibylo 1497 nových případů. Stouplo i reprodukční číslo

KORONAVIRUS: V Česku přibylo 1497 nových případů. Stouplo i reprodukční číslo
Zdroj: TASR/Milan Kapusta
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Známe aktuální informace o šíření pandemie koronaviru.

Za středu přibylo 1497 nově nakažených lidí nemocí covid–19, tedy přibližně stejně jako tomu bylo předchozí den. Je to však o několik stovek vyšší přírůstek než před týdnem. Mírně stouplo také reprodukční číslo, a to z hodnoty 1,23 na 1,26. Vyplývá to z dat ministerstva zdravotnictví.

Doporučeno
Kdo jmenuje premiéra, když toho nebude prezident Zeman schopen? Zeptali jsme se ústavního právníka Kdo jmenuje premiéra, když toho nebude prezident Zeman schopen? Zeptali jsme se ústavního právníka 12. října 2021 16:15

Ve středu bylo provedeno skoro 35 000 antigenních testů a téměř 31 tisíc PCR testů. Ve srovnání s minulou středou přibylo o 449 více nově nakažených a při zpětném pohledu na středu před čtrnácti dny se včera nakazilo o 943 více. Nejvíc počet nakažených tento týden vzrostl v úterý, kdy přibylo 1511 nových případů.

Domů
Sdílet
Diskuse