Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2021 18:17
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

2. série Zaklínače bude megalomanštější než první. Geralt ochraňuje Ciri, zabíjí monstra a účastní se války

2. série Zaklínače bude megalomanštější než první. Geralt ochraňuje Ciri, zabíjí monstra a účastní se války
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX ZAKLÍNAČ
Uložit Uložené

Netflix vydal oficiální trailer na 2. sérii Zaklínače se spoustou nových záběrů.

Netflix se pomalu připravuje na start 2. série Zaklínače. Očekává se, že půjde o jednu z nejúspěšnějších premiér. Není se čemu divit. První sérii si oblíbilo velké množství diváků, značka se rozšířila ještě víc a zdá se, že stoupla i kvalita. Alespoň to lze vyčíst z trailerů.

Ten nejnovější potěší čtenáře knih, protože ukázal několik známých a oblíbených postav, mezi nimiž je i Rience, velký knižní záporák, který Geraltovi nejednou zatopil. 2. série se na Netflix dostane 17. prosince s tím, že natáčení 3. série by mělo začít už za několik měsíců. Nebudeme na ni tedy určitě čekat 2 roky jako na 2. sérii.

Doporučeno
10 nejhorších filmů od Netflixu aneb Adam Sandler a jeho kamarádi 10 nejhorších filmů od Netflixu aneb Adam Sandler a jeho kamarádi 26. října 2021 12:30

Kromě všech z první série, co přežili, se dočkáme i několika nových postav. Za zmínku stojí kromě Vesemira (Kim Bodnia) také Lambert (Paul Bullion) či Dijkstra (Graham McTavish). Viděli jsme také zmíněného Rienca, Nivellena (Kristofer Hivju, známý jako Tormund z Game of Thrones) a určitě nás tvůrci překvapí i někým jiným.

Děj začne hned po skončení první série, kdy budeme sledovat, jak se Geralt snaží dostat Ciri na Kaer Morhen k ostatním zaklínačům, zatímco Yennefer zajmou nilfgaardské síly.

Domů
Sdílet
Diskuse