Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2021 10:51
Čas čtení 0:47
Radim Šlechta

Andrej Babiš: Ve středu opět zpřísníme opatření

Andrej Babiš: Ve středu opět zpřísníme opatření
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ANDREJ BABIŠ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Andrej Babiš v Čau lidi uvedl, že v rámci boje proti koronaviru přijdou nová opatření. Budou se týkat testování zdravotníků a nošení respirátorů na vysokých školách.

Vláda ve středu opět zpřísní opatření, týkající se šíření nemoci Covid–19. Andrej Babiš na to poukázal ve svém nedělním pořadu Čau lidi. Opatření by se měla týkat například rozšíření nošení respirátorů ve školách a testování neočkovaných zdravotníků. Babiš také apeloval na lidi, aby se nechali očkovat. Od zítřka se má spustit také kampaň, která by očkování měla podpořit.

„Další opatření přijde ve středu, když bude vláda. Bude se týkat rozšíření ochrany dýchacích cest na vysokých školách a povinnosti testování všech neočkovaných zdravotníků. To je požadavek ředitelů nemocnic,“ sdělil ve videu Babiš. Zároveň popřel, že by zanedbával preventivní kroky v rámci boje proti koronaviru. 

Domů
Sdílet
Diskuse