Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2021 8:55
Čas čtení 1:15
Tereza Šnajdrová

Drake se vyjádřil k tragédii na festivalu Astroworld. „Mé srdce je zlomené,“ napsal raper

Drake se vyjádřil k tragédii na festivalu Astroworld. „Mé srdce je zlomené,“ napsal raper
Zdroj: Flickr/Dan Garcia/volně k užití
NEWS DRAKE TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Festivalový koncert Travise Scotta nepřežilo 8 lidí. Stovky lidí byly zraněny. K tragédii se vyjádřil už i Drake, který byl s Travisem Scottem na pódiu.

Takřka celý svět obletěla o víkendu zpráva, že na festivalu Astroworld pořádaném raperem Travisem Scottem zemřelo 8 osobvíce než 300 návštěvníků bylo zraněno. Na festivalu bylo zhruba 50 tisíc osob a jakmile na scénu přišel Travis Scott, všichni se začali tlačit blíže ke stagei, lidé začali padat, nemohli dýchat a dav zachvátila hysterie. K celé situaci se na Instagramu vyjádřil i raper Drake, který byl spolu s Travisem na podiu.

Doporučeno
VIDEO: Lidé se na koncertě Travise Scotta dusili a navzájem mlátili. „Byl to chaos,“ říká zdravotnice VIDEO: Lidé se na koncertě Travise Scotta dusili a navzájem mlátili. „Byl to chaos,“ říká zdravotnice 7. listopadu 2021 15:06

Několik posledních dnů jsem strávil tím, že jsem se snažil utřídit si myšlenky týkající se této devastující tragédie. Nerad na této platformě vyjadřuju zármutek a takto hluboké emoce,“ začal Drake.

Domů
Sdílet
Diskuse