Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2021 19:47
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Miloš Zeman se sejde se Zuzanou Čaputovou. Slovenská prezidentka ho navštíví v nemocnici

Miloš Zeman se sejde se Zuzanou Čaputovou. Slovenská prezidentka ho navštíví v nemocnici
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
NEWS MILOŠ ZEMAN ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložit Uložené

Prezidentku prý zajímá jeho zdravotní stav. Setkají se v úterý 16. listopadu.

Prezidentka Slovenské republiky Zuzana Čaputová v úterý 16. listopadu navštíví Česko. V rámci krátké návštěvy se prý uvidí i s naším prezidentem Milošem Zemanem, a to přímo v Ústřední vojenské nemocnici. Čaputovou zajímá jeho zdravotní stav, který je prý den ode dne lepší a hlavy států se tak budou moci sejít osobně.

Doporučeno
Ministerstvo zdravotnictví podává na Zlatý špendlík trestní oznámení pro podezření ze sabotáže Ministerstvo zdravotnictví podává na Zlatý špendlík trestní oznámení pro podezření ze sabotáže 12. listopadu 2021 18:16

Čaputová přijede do Česka v předvečer Dne boje za svobodu a demokracii, a to na základě pozvání od šéfa Senátu Miloše Vystrčila (ODS). Ten jí chce k této příležitosti předat Stříbrnou medaili předsedy Senátu a slovenská prezidentka by následně měla dorazit i na Národní třídu, kde by měla k památníku položit kytici.

Domů
Sdílet
Diskuse