Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Logitech.
1. prosince 2021 12:30
Čas čtení 2:18
Sponzorovaný obsah

Bezdrátová klávesnice s minimalistickým designem ti pomůže maximalizovat svůj výkon

Bezdrátová klávesnice s minimalistickým designem ti pomůže maximalizovat svůj výkon
Zdroj: Logitech
TECH
Uložit Uložené

Každý chceme mít při práci co nejlepší a nejspolehlivější technologie, abychom se mohli plně soustředit na své úkoly. Nová minimalistická klávesnice ti pomůže psát rychleji, plynuleji a zdravěji.

Technologie jsou od toho, aby nám usnadnily život a také práci. Obzvlášť pokud děláš nějaké zaměstnání, kde je zapotřebí plná koncentrace a kreativní myšlení, je důležité, aby vše fungovalo, jak má a snad i ještě o něco lépe. Ať už jsi šikovný grafik, píšeš články nebo třeba děláš administraci, bude se ti hodit především dobrá klávesnice, kterou můžeš používat na velkém pracovním stole ve studiu nebo ateliéru ale taky v kanceláři. 

Logitech koncem října uvedl na český trh svou novinku MX Keys Mini, která přináší to nejlepší ze standardně velkých MX Keys klávesnic v kompaktním minimalistickém provedení. Výkony, které s ní podáš jsou ale maximální. S MX Keys Mini budeš psát rychle s jistotou a pohodlím. Navíc oceníš její stylový design. Menší klávesnice ti pomůže lépe se soustředit na svou práci, a ty tak využiješ veškerý svůj potenciál.

Podívat se do obchodu
Logitech Mx Keys Mini
Zdroj: Logitech

Pracuj zdravěji a efektivněji

U počítačů tráví velká část společnosti drtivou většinu svých dní. Zasedáme k nim hned po nástupu do práce a odcházíme od nich až ve večerních hodinách. Právě proto je důležité dávat si pozor, abychom si při práci neničili svou páteř a správně drželi tělo. Designéři MX Keys Mini na tohle mysleli a proto je celá klávesnice uzpůsobena tak, aby držení těla a ergonomii práce zlepšila. 

Klávesnice MX Keys Mini je vybavena technologií Perfect Stroke, nejlepší nemechanickou technologií kláves společnosti Logitech. Díky minimalistickému tvaru můžeš psát s rovnými rameny a pokud používáš myš, můžeš ji tak posunout blíž ke klávesnici. Díky tomu není potřeba tolik natahovat ruku. A pokud ti jde o to psát co nejrychleji a spousty času, pomůže ti klávesnice i s tím. 

Logitech Mx Keys Mini
Zdroj: Logitech

Díky eliminaci všech nadbytečných kláves se mohly ty důležité přemístit blíž k sobě, a jsou proto blíž prstům. Ty tak rychle dosáhneš na jakoukoliv klávesu a využitím sférické prohlubně na hlavních klávesách se na klávesnici také o mnoho lépe orientuješ, čímž se tvoje psaní stává daleko plynulejší.

Nové funkce pro lepší výkon

Na klávesnici sice chybí několik kláves, které za běžného používání spíš překáží, než aby pomáhaly, ale můžeš se zato těšit na nové funkce. Na MX Keys Mini najdeš třeba samostatnou klávesu pro emoji nebo klávesu pro ztlumení či odpojení mikrofonu. Další výhodou je samostatná klávesa pro zapnutí funkce diktování, která je kompatibilní jak se systémy Windows, tak macOS.

Klávesnici velmi snadno připojíš přes Bluetooth k jakémukoliv počítači nebo mobilnímu zařízení. Připojit ji navíc můžeš až ke třem bezdrátovým zařízením, mezi kterými pohodlně přepínáš přes Easy Swich Keys. Používat klávesnici můžeš na platformách Windows, Chrome, Linux a Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth a USB adaptérem Logi Bolt. Díky technologii Bluetooth Low Energy vydrží nabitá až 10 dní a k napájení se připojuje přes USB-C.

Logitech Mx Keys Mini
Zdroj: Logitech

Mimalistický design s minimálním dopadem na přírodu

Funkčnost není to jediné, co na MX Keys Mini oceníš, nadchne tě také skvělý design, který pořídíš ve třech barevných provedeních - růžové, světle šedé a grafitové. Svůj výkon můžeš ještě podpořit myší řady Master, kterou můžeš svou novou klávesnici doplnit. Minimalistický design také klade důraz na minimální dopad na životní prostředí, a proto klávesnici Logitech vyrábí z recyklovaného plastu (PCR), který je zastoupen ze 30 % u grafitové a z 12 % u světle šedé a růžové varianty.

Klávesnici MX Keys Mini od společnosti Logitech pořídíš v České republice od 8. října a od konce října také její variantu MX Keys Mini for Business za doporučenou maloobchodní cenu 2 999 Kč. Nic ti tedy nebrání posunout svůj pracovní výkon na maximum za pomocí tohoto minimalistického zařízení.

Chci novou klávesnici
Domů
Sdílet
Diskuse