Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti TV Nova.
24. listopadu 2021 12:30
Čas čtení 1:04
Sponzorovaný obsah

Hvězdná Adele se vrací na světová pódia. Díky Nova Fun můžeš být u toho

Hvězdná Adele se vrací na světová pódia. Díky Nova Fun můžeš být u toho
Zdroj: TV Nova
HUDBA
Uložit Uložené

Televizní stanice Nova Fun si pro své diváky připravila velké překvapení – dvouhodinový speciál ADELE – One Night Only britské zpěvačky a skladatelky Adele, který mimořádně zařadí do programové nabídky Nova Fun, a to již v pátek 26. listopadu od 20 hodin.

Ve dvouhodinovém televizním speciálu ADELE – One Night Only, který bude uveden v původním anglickém znění s českými titulky, zazní mix nejpopulárnějších hitů hvězdné interpretky a patnáctinásobné držitelky Grammy Adele. Světovou premiéru budou mít také některé singly z jejího nového, dlouho očekávaného, čtvrtého studiového alba s názvem 30, které v těchto dnech vydává, a končí tak svou šestiletou hudební pauzu.

Kromě této koncertní události nabídne speciál také exkluzivní rozhovor Adele se slavnou americkou televizní moderátorkou Oprah Winfreyovou. V prvním obsáhlém televizním rozhovoru se Adele rozpovídá o svém novém albu, o příbězích, které inspirují její písně, a také o životě po rozvodu, hubnutí, výchově jejího syna nebo vztahu se svým otcem.

Adele
Zdroj: TV Nova

Speciální koncert ADELE – One Night Only, který před pár dny odvysílala televize CBS a který sklidil mimořádně velký divácký úspěch, se natáčel pod širým nebem v prostoru ikonické observatoře Griffith Park v Los Angeles. Při svém uvedení přilákal k obrazovkách 10,33 milionů diváků a stal se tak nejsledovanějším televizním speciálem od předávání Oscarů v dubnu 2021.

Během tohoto speciálního večera zazpívá Adele naživo Hello, Easy On Me, Skyfall, I Drink Wine, Someone Like You, When We Were Young, Make you Feel My Love, Hold On, Rolling In The Deep nebo Love Is A Game.

 

Mimořádní koncert ADELE – One Night Only odvysílá Nova Fun v pátek 26. listopadu ve 20:00. Už teď se ale na něj můžeš podívat na Voyo. Na této streamovací platformě na tebe čeká široký výběr filmů, pořadů i živých sportovních přenosů. Oblíbené pořady TV Nova na Voyo navíc najdeš s týdenním předstihem. Pokud se zaregistruješ na Voyo jako nový uživatel, máš ho navíc na týden zcela zdarma.

Sledovat koncert
Adele
Zdroj: TV Nova
Domů
Sdílet
Diskuse