Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. prosince 2021 11:26
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

První fotografie z Vikings: Valhalla odhalují další severskou výpravu do historie. Premiéra na Netflixu se už blíží

První fotografie z Vikings: Valhalla odhalují další severskou výpravu do historie. Premiéra na Netflixu se už blíží
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY VIKINGS: VALHALLA
Uložit Uložené

Vikings: Valhalla bude velkolepý historický seriál od Netflixu, který vypráví příběh o tom, co se dělo sto let po Ragnarovi.

Netflix odhaluje jeden z nejočekávanějších seriálů svého katalogu pro rok 2022. Je jím Vikings: Valhalla od tvůrců původních Vikingů zachycujících příběh Ragnara Lodbroka. V příběhu budeme pokračovat, přesuneme se ale sto let do budoucnosti (v tomto případě vlastně do minulosti, jelikož se bavíme o 11. století). Děj se zaměří na slavné vikingské osobnosti a narůstající napětí a konflikty mezi Anglií a drsnými severskými bojovníky.

Z herců nebudeš znát asi nikoho, ale to nám nevadilo ani u původních Vikingů. I tentokrát očekáváme, že se tito méně známí herci ukáží v dobrém světle. Níže se můžeš podívat na nové obrázky a první vteřiny ze seriálu, které vypadají pořádně drsně a krvavě. Minimálně o nedostatek brutality se bát nemusíme. První série bude mít 24 epizod a na Netflixu se začne streamovat už 21. února 2022.

Těšit se můžeme na známé osobnosti historie, jako jsou Leif Erikson, Harald Sigurdsson, Freydis či Vilém Dobyvatel. Projektu se tentokrát ujme z pozice showrunnera Jeb Stuart. Výkonným producentem bude tvůrce Vikingů Michael Hirst a do týmu se přidá i Morgan O'Sullivan, který podobně jako Hirst pracoval na původním seriálu.

Domů
Sdílet
Diskuse