Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2021 16:30
Čas čtení 0:47
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Muž s betonářskou tyčí vtrhl do budovy ministerstva zdravotnictví. Pátrá po něm policie

VIDEO: Muž s betonářskou tyčí vtrhl do budovy ministerstva zdravotnictví. Pátrá po něm policie
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Z místa činu následně odešel a policie po něm pátrá.

Policisté pátrají po muži s kapucí, který 25. října vyrazil s betonářskou tyčí přímo do budovy Ministerstva zdravotnictví. Jedním gestem otevřel vstupní dveře, zdolal turnikety a s tzv. roxorem se vydal nahoru po schodech, kde ho naštěstí zastavila ostraha. Recidivistu, který následně z budovy odešel, nyní hledá Policie ČR.

Doporučeno
Platnost očkování se zkrátí. Lidé bez třetí dávky budou po 9 měsících považováni za neočkované Platnost očkování se zkrátí. Lidé bez třetí dávky budou po 9 měsících považováni za neočkované 2. prosince 2021 14:58

Policisté místního oddělení Nové Město pracují na objasnění incidentu, který se stal v pondělí 25. října v budově Ministerstva zdravotnictví. V průběhu dne tam do vstupní haly vešel neznámý muž s železnou tyčí v ruce a rychlým krokem směřoval k turniketům,“ řekl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Domů
Sdílet
Diskuse