Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2021 11:01
Čas čtení 0:39
Jakub Paulík

Trailer: John Cena alias Peacemaker se při vraždění spojil s orlem. Zastřelí ve jménu míru i děti?

Trailer: John Cena alias Peacemaker se při vraždění spojil s orlem. Zastřelí ve jménu míru i děti?
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Člen Suicide Squad se už za měsíc ukáže ve vlastním seriálu.

John Cena se v průběhu letošního roku na plátnech kin ve druhé části Suicide Squad představil jako drsný Peacemaker, který v zájmu udržení míru neváhá vraždit.

Doporučeno
RECENZE: A Boy Called Christmas RECENZE: A Boy Called Christmas 30. listopadu 2021 11:36

Fanouškům herce a bývalého wrestlera určitě neuniklo, že HBO připravilo pro jeho postavu sólový spin-off, který se představuje čerstvým trailerem. Seriálový Peacemaker, podobně jako v Suicide Squad, nemá nikdy daleko od rozdávání suchých vtipů a tvrdých úderů.

V příběhu tentokrát poznáme i Pecemakerova otce, který je na svého syna pořádně tvrdý. I když podle všeho nemají zrovna harmonický vztah, antihrdina se mu svěří, že se mu udržení míru i za cenu vraždění dětí příliš nezamlouvá.

Showrunnerem seriálu je James Gunn, scénárista a režisér Suicide Squad a Guardians of the Galaxy. Seriál bude mít podle filmového portálu Collider dohromady 8 částí, přičemž 5 z nich režíroval Gunn.

Kromě Johna Ceny v Peacemakerovi uvidíme herce jako Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Chris Conrad, Chukwudi Iwuji a další. Premiéra první části bude na HBO Max 13. ledna 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse