Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2021 11:21
Čas čtení 1:28
Martin Adam Pavlík

Karlos Vémola prozradil, komu bude držet palce v boxerském duelu Pirát Krištofič versus Alex Cverna na Fight Night Challenge

Karlos Vémola prozradil, komu bude držet palce v boxerském duelu Pirát Krištofič versus Alex Cverna na Fight Night Challenge
Zdroj: Oktagon MMA
ZAJÍMAVOSTI BOX KARLOS VÉMOLA SAMUEL PIRÁT KRIŠTOFIČ
Uložit Uložené

Terminátor prozradil, komu bude držet palce.

Slovenský MMA zápasník Samuel Pirát Krištofič se postaví v rámci první obhajoby titulu střední váhy na turnaji Oktagon 31 v O2 aréně 26. února proti Čechovi Patriku Kinclovi. Ještě předtím však přijal nabídku na boxerský zápas s Alexandrem Cvernem, který je naplánován na akci Fight Night Challenge na 27. prosince. Jak by to mohlo dopadnout, prozradil podle portálu MMA Fanatik Pirátův dlouholetý rival Karlos Terminátor Vémola.

Alexu Cvernovi je už 44 let a je také MMA zápasník pod záštitou domácí organizace Oktagon MMA, nicméně je ve zcela jiné váhové divizi než svěřenec Attily Végha. Zatímco Pirát je ve střední váze (do 84 kg), Cverna je v těžké váze (do 120 kg), bude mít tedy bezpochyby váhovou převahu. Na straně Piráta však bude rychlost. 

Domů
Sdílet
Diskuse