Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2021 13:58
Čas čtení 0:56
Radim Šlechta

Radek Vondráček a další účastníci říjnové schůzky s prezidentem v nemocnici dostanou pokutu 10 tisíc. Neměli respirátor

Radek Vondráček a další účastníci říjnové schůzky s prezidentem v nemocnici dostanou pokutu 10 tisíc. Neměli respirátor
Zdroj: ČTK/Burian Michal
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Účastníci říjnové schůzky s prezidentem České republiky v Ústřední vojenské nemocnici musí zaplatit pokutu, protože během schůzky neměly zakryté dýchací cesty.

Účastníci říjnové schůzky s prezidentem republiky Milošem Zemanem v Ústřední vojenské nemocnici musí zaplatit pokutu ve výši 10 tisíc korun. Na setkání totiž neměli respirátory. O trestu v pátek rozhodlo Ministerstvo obrany. Schůzky se účastnil také bývalý předseda Sněmovny Radek Vondráček z hnutí ANO a kancléř prezidenta Vratislav Mynář. Na Twitteru o tom informovala ČT24.

Za prezidentem do nemocnice zavítal jeho kancléř Vratislav Mynář, někdejší předseda dolní komory Radek Vondráček, prezidentova ošetřovatelka a jeho tajemník Jaroslav Hlinovský. Schůzka proběhla bez respirátorů, za což teď všichni zúčastnění dostanou pokutu ve výši 10 tisíc korun. Jediný, koho se pokuta netýká, je prezident republiky Zeman, který jako pacient dýchací cesty zakrýt nemusel.

Domů
Sdílet
Diskuse