Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2022 16:57
Čas čtení 0:57
Vojtěch Vanda

„Mé vnitřní přesvědčení je komunistické, v tom původním smyslu,“ uvedla vyzyvatelka Ivana Bartoše

„Mé vnitřní přesvědčení je komunistické, v tom původním smyslu,“ uvedla vyzyvatelka Ivana Bartoše
Zdroj: Česká pirátská strana / volně k užití
POLITIKA ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA IVAN BARTOŠ
Uložit Uložené

Kandidátka na šéfku Pirátské strany Jana Michailidu, která chce na sobotním online kongresu strany vyzvat dosavadního předsedu Bartoše, se netají tím, že její vnitřní přesvědčení je komunistické.

„Moje vnitřní přesvědčení je komunistické, ve smyslu původním,“ uvedla na online fóru Pirátské strany kandidátka na předsedkyni strany Jana Michailidu, která by ráda převzala otěže parlamentní strany po dosavadním šéfovi Ivanu Bartošovi. Dodala, že původní smysl jejího přesvědčení je demokratický. 

Doporučeno
Pirátský optimismus padl v pražské La Fabrice. Ve volebním štábu koalice PirSTAN jsme viděli zklamání i naději (Reportáž) Pirátský optimismus padl v pražské La Fabrice. Ve volebním štábu koalice PirSTAN jsme viděli zklamání i naději (Reportáž) 9. října 2021 22:00

Michailidu se společně se senátorem Lukášem Wagenknechtem, ostravským radním Davidem Witoszem a dosavadním dlouholetým předsedou Pirátů Ivanem Bartošem utká v rámci sobotního online kongresu o předsednické křeslo strany.

Domů
Sdílet
Diskuse