Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
5. ledna 2022 v 19:15
Čas čtení 1:01
Vojtěch Vanda

Chtěli jsme se jen ohřát a mít sex, uvedla dvojice, která se vloupala do sklepů v Praze. Policie je dopadla

Chtěli jsme se jen ohřát a mít sex, uvedla dvojice, která se vloupala do sklepů v Praze. Policie je dopadla
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Žena a muž z místa posléze utekli. Policisté je však dostihli.

„Chtěli jsme se jen ohřát a mít sex,“ slyšela oznamovatelka vloupání do sklepů od dvojice, kterou našla v suterénu ve Svratecké ulici v Praze. Muž a žena po svém načapání z místa utekli. Žena, která situaci oznámila, však podala jejich popis policii, která je vypátrala v jednom z aut přepravní služby. U ženy na útěku navíc našli větší množství pervitinu.

Doporučeno
VIDEO: Zloděje v Praze natočila bezpečnostní kamera, jak téměř půl minuty šmátral v tašce seniora VIDEO: Zloděje v Praze natočila bezpečnostní kamera, jak téměř půl minuty šmátral v tašce seniora 5. ledna 2022 v 17:22

Incident se stal v pondělí po druhé hodině ranní. Žena našla ve sklepní kóji domu na Praze 9 dvojici, muže a ženu, kteří tam neměli co dělat. „Oznamovatelka nalezla ve sklepě dvojici, která tam neměla co dělat a navíc jí tvrdila, že se tam chtěla pouze ohřát a následně vykonat soulož. Poté z místa muž se ženou utekli,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

sklep vloupání
Zdroj: Policie ČR

K jejich smůle si ale oznamovatelka velice dobře pamatovala, jak oba lidé vypadají. Oznámila to operačnímu důstojníkovi, který informace přetlumočil hlídkám v terénu. Policisté po příjezdu na místo následně zjistili, že se kolem vyskytují vozidla přepravních služeb, která podezřelí často využívají k útěku. „Oba podezřelé zadrželi v momentě, kdy se snažili z místa odjet,“ konstatovala mluvčí.

Když si oba výtečníky policie našla v databázi, zjistila, že se jedná o recidivisty, kteří byli v minulosti několikrát soudně trestáni. Žena navíc u sebe měla větší množství pervitinu.

„Vzhledem k těmto skutečnostem jsou jednatřicetiletý muž a třiadvacetiletá žena podezřelí ze spáchání trestných činů krádež a porušování domovní svobody, za což jim v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ dodala Siřišťová s tím, že žena je kvůli drogám ještě podezřelá z přechovávání omamných a psychotropních látek a jedu. 

Domů
Sdílet
Diskuse