Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. ledna 2022 10:47
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

Policie od Silvestra pátrá po 70leté ženě, která odešla z domova se zbraní v ruce. Skoro týden ji nikdo neviděl

Policie od Silvestra pátrá po 70leté ženě, která odešla z domova se zbraní v ruce. Skoro týden ji nikdo neviděl
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Existuje podezření, že by si žena mohla chtít ublížit.

Policisté vyhlásili pátrání po jednasedmdesátileté ženě z Plzeňska, která odešla z domu 31. prosince s manželovou zbraní. Již týden o ní nikdo neslyšel. Muži zákona uvádí, že by žena neměla být nebezpečná svému okolí, každopádně se obávají, že by si mohla sáhnout na vlastní život.

Doporučeno
VIDEO: Zloděje v Praze natočila bezpečnostní kamera, jak téměř půl minuty šmátral v tašce seniora VIDEO: Zloděje v Praze natočila bezpečnostní kamera, jak téměř půl minuty šmátral v tašce seniora 5. ledna 2022 17:22

Policisté ani nevědí přesný čas, kdy žena, vlastním jménem Bohuslava B., z domu v okrese Plzeň-venkov odešla. Dle jejich odhadu to bylo někdy mezi půlnocí a půl osmou ranní. „V bytě zanechala peněženku, doklady, soukromý i služební mobilní telefon a vzala si s sebou manželovu legálně drženou střelnou zbraň,“ uvedla k jejímu zmizení policie.

Bohuslava B. pohřešovaná
Zdroj: Policie ČR

Poté měla nasednou do služebního auta Škoda Octavia v šedé metalické barvě a odjet neznámo kam. Od té doby se doma neukázala ani o sobě nedala vědět. „Pohřešovaná neužívá žádné léky, bez kterých by byla ohrožena na zdraví, ale je důvodná obava, že by si mohla sáhnout na život,“ dodávají vyšetřovatelé.

Bohuslava B. je ženou, jejíž zdánlivé stáří je 65-70 let, je vysoká 172 centimetrů, má střední postavu, zeleno-hnědé oči, oválný obličej a kratší hnědé vlnité vlasy s ofinou. Na sobě by měla mít starší červený kabát s černými kalhotami a červenými botami, tzv. válenkami. Pokud by sis pohřešované osoby všiml, kontaktuj policii na čísle 158.

Domů
Sdílet
Diskuse