Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2022 15:48
Čas čtení 2:20
Tereza Šnajdrová

„Jako malé děcko, kterému rozkopali hračky.“ Hlasování o důvěře vládě se neobešlo bez urážek

„Jako malé děcko, kterému rozkopali hračky.“ Hlasování o důvěře vládě se neobešlo bez urážek
Zdroj: Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky
NEWS ANDREJ BABIŠ PETR FIALA TOMIO OKAMURA VLASTIMIL VÁLEK
Uložit Uložené

S výčitkami nešetřil šéf ANO Andrej Babiš ani předseda SPD Tomio Okamura.

Poslanci se ve středu sešli ve Sněmovně kvůli hlasování o důvěře vládě Petra Fialy (ODS). Od řečnického pultu lítala jedna výtka za druhou. Předseda SPD Tomio Okamura vyčetl Markétě Pekarové Adamové (TOP 09), že nepodepsala Chartu 77, místopředseda Sněmovny Jan Skopeček (ODS) Babišovi řekl, že se chová „jako malé děcko, kterému rozkopali hračky“ a Andrej Babiš (ANO) doporučil ministrovi zdravotnictví Vlastimilu Válkovi (TOP 09), aby si našel tlumočníka do češtiny.

Doporučeno
WHO: Omikronem se během pár týdnů nakazí půlka Evropy WHO: Omikronem se během pár týdnů nakazí půlka Evropy 12. ledna 2022 9:58

Expremiér Andrej Babiš (ANO) doporučil ministrovi zdravotnictví Vlastimilu Válkovi (TOP 09), aby si našel tlumočníka do češtiny

Víte, jak pan ministr Válek vysvětluje, že mu lidé, a dokonce už ani novináři nerozumí? ‚To může být proto, že jsem z Brna a používám hantec.‘ Takže možná by bylo dobré, aby pan ministr kromě tlumočníka do znakové řeči měl vedle sebe i tlumočníka do češtiny,“ řekl ve Sněmovně Andrej Babiš (ANO).

Domů
Sdílet
Diskuse