Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2022 18:42
Čas čtení 1:22
Radim Šlechta

Vojta Drahokoupil skončil v soutěži Survivor. Trápily ho psychické problémy

Vojta Drahokoupil skončil v soutěži Survivor. Trápily ho psychické problémy
Zdroj: TV Markíza, propagační materiál
NEWS SURVIVOR
Uložit Uložené

V letošním ročníku soutěže Survivor skončil zpěvák Vojta Drahokoupil. Trápily ho psychické problémy. Fanoušci se nyní obávají i o psychický stav další celebrity.

Televizní soutěž Survivor opustil Vojta Drahokoupil. Zpěvák odešel hned v úvodu, protože se potýkal s mentálními výzvami a podle jeho vyjádření v rámci soutěže jej na místě trápily panické ataky. S psychickými neduhy přitom bojuje šestadvacetiletý zpěvák již dlouhodobě. V minulosti bral také antidepresiva, která musel kvůli soutěži vysadit.

„Diskomfort mi myslím pomůže i v osobním životě. Je to pro mě taková životní změna. Dnes už není vojna, tak je Survivor pro mě věc, kterou si chci dokázat, že jsem chlap. To, že jsem chlap, samozřejmě vím. Ale moje práce je hlavně kreativní a většinu času sedím u hudebního nástroje nebo píšu texty,“ řekl Vojta na začátku soutěže.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SURVIVOR Česko & Slovensko (@survivor_ceskoslovensko)

Později ale svou účast přerušil. Trápily ho totiž panické ataky, se kterými se prý dlouhodobě setkává. „Doufal jsem, že tady to pokořím. Ale bohužel to tak není. Včera jsem prožil něco, co jsem nezažil už rok a půl. Co to způsobilo, člověk nikdy přesně neví. Ale je to samozřejmě stres a také to, že jsem hypochondr a připouštím si dost věcí. Mrzí mě to, ale cítím na sobě, že by to tu bylo horší a horší. Nejde s tím fungovat. Nechci, ale musím odstoupit ze soutěže,“ sdělil Vojta.

Podařilo se nám spojit s Vojtovým bratrem Honzou, který zpěvákovi zároveň pomáhá v práci. Potvrdil, že Vojta je v současnosti stále na místě natáčení a nemá k dispozici telefon ani sociální sítě. Podle něj zatím není ani známo, kdy se Vojta vrátí do České republiky. Odhadoval ale, že by k němu mohlo dojít začátkem příštího týdne. S redakcí REFRESHERu zůstává nadále ve spojení a my se pokusíme co nejdříve zjistit další informace.

Obavy o další soutěžící

Vedle Vojty Drahokoupila v soutěži vystupuje také herečka Iva Pazderková, která v rozhovoru pro DVTV mluvila o svých někdejších psychických problémech. Stejně jako Vojtu ji prý trápily panické ataky, ale již delší dobu léky neužívá.

Doporučeno
Na plavkovou sezónu je moc tlustá, na dospělého člověka příliš hubená. Dvojitý bodyshaming v Survivoru (Komentář) Na plavkovou sezónu je moc tlustá, na dospělého člověka příliš hubená. Dvojitý bodyshaming v Survivoru (Komentář) 20. dubna 2023 7:00

Fanoušci na sítích nyní vyslovili obavu o psychické zdraví herečky. Bojí se, aby ji kvůli vypjatým situacím v soutěži nepotkal stejný osud jako právě Vojtu.

Domů
Sdílet
Diskuse