Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2022 15:57
Čas čtení 1:03
Tereza Šnajdrová

Tinder čelí kritice. 30letý muž za předplatné zaplatí až dvakrát více než 20letá žena

Tinder čelí kritice. 30letý muž za předplatné zaplatí až dvakrát více než 20letá žena
Zdroj: Pexels/cottonbro/volně k užití
NEWS TINDER
Uložit Uložené

Oblíbená seznamovací aplikace čelí kritice kvůli cenové diskriminaci. Její uživatelé zjistili, že si aplikace za prémiový účet Tinder Gold účtuje rozdílné peníze a například 30letý muž za něj zaplatí takřka dvakrát více, než o 10 let mladší žena.

Seznamování se je čím dál těžší a není se proto čemu divit, že mnoho lidí k nalezení své životní lásky používá seznamovací aplikace. Jednou z nejoblíbenějších je Tinder, který v posledních dnech čelí skandálu. Britská společnost Which? totiž zjistila, že se aplikace dopouští cenové diskriminace a 30letý muž za prémiový účet Tinder Gold zaplatí takřka dvakrát více než dvacetiletá žena.

Doporučeno
Tinder ti umožní zkontrolovat, zda tvůj match není sexuální deviant či trestně stíhaný Tinder ti umožní zkontrolovat, zda tvůj match není sexuální deviant či trestně stíhaný 17. března 2021 7:05

Texaská seznamovací appka Tinder je ke stažení zdarma a v základní verzi ji můžeš používat bezplatně. Pokud by tě ale zajímalo, kdo ti dal like nebo se chceš vrátit k zamítnutým swajpům, musíš si zaplatit prémiový účet Tinder Gold. Britská skupina Which?, jež se zaměřuje na mystery shopping odhalila, že Tinder není úplně fér ke všem uživatelům

Domů
Sdílet
Diskuse