Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2021 7:05
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Tinder ti umožní zkontrolovat, zda tvůj match není sexuální deviant či trestně stíhaný

Tinder ti umožní zkontrolovat, zda tvůj match není sexuální deviant či trestně stíhaný
Zdroj: TASR/Yogas Design
NEWS TINDER
Uložit Uložené

Nová placená služba by měla být spuštěna během tohoto roku.

Oblíbená seznamovací aplikace Tinder ti během tohoto roku nabídne novou vymoženost v podobě placené služby, za jejíž pomoci si budeš moci zkontrolovat, zda se nechystáš na rande s trestně stíhanou osobou nebo sexuálním deviantem. Přesné datum spuštění doplňkové služby zatím není známo, ale mělo by k němu dojít ještě letos, informuje The Verge.

Doporučeno
„Jsi hnusná a tlustá!“ Podle Ridiny Ahmedové si každé tělo zaslouží respekt a není povinnost naplňovat představy jiných (Rozhovor) „Jsi hnusná a tlustá!“ Podle Ridiny Ahmedové si každé tělo zaslouží respekt a není povinnost naplňovat představy jiných (Rozhovor) 16. března 2021 15:50

Tinder je nejpopulárnější seznamovací aplikace po celém světě a její vlastník, skupina Match Group, se rozhodla ochránit její uživatele. Ačkoliv se jedná o velmi propracovanou appku, při jejím používání se musíš spoléhat na pravdivost údajů uvedených u potenciálních partnerů. Match Group proto investovala do neziskové společnosti Garbo, jejíž cílem je shromažďovat údaje o násilnících a pachatelích sexuálního zneužívání.

Domů
Sdílet
Diskuse