Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2022 17:02
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

Brit jezdil více než 70 let bez řidičského průkazu. Za celý život ho ani jednou nezastavila policie

Brit jezdil více než 70 let bez řidičského průkazu. Za celý život ho ani jednou nezastavila policie
Zdroj: Publicdomainpictures/Alex Borland/volně k užití (ilustrační foto)
NEWS VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Když policisté z Nottinghamu zastavili 84letého muže, určitě netušili, jak moc je tento ostřílený řidič šokuje. Senior se hlídce přiznal, že řídí již od 12 let, a to bez řidičského průkazu a bez pojištění.

Pro policisty z Nottinghamu to byl den jako každý jiný, prováděli preventivní kontroly vozidel, a když poblíž Tesca zastavili seniora za volantem, netušili, co přijde. Muž se jim hned přiznal, že od 12 let jezdí bez řidičského oprávnění a pojištění, která prý nikdy nepotřeboval, neboť ho za více než 70 let nikdy policejní hlídka nezastavila. O šokující příběh se policisté podělili na Facebooku.

Doporučeno
Tinder čelí kritice. 30letý muž za předplatné zaplatí až dvakrát více než 20letá žena Tinder čelí kritice. 30letý muž za předplatné zaplatí až dvakrát více než 20letá žena 28. ledna 2022 15:57

Nemůžeme uvěřit tomu, co se dnes stalo. Řidič narozený v roce 1938 řídil od svých 12 let bez řidičského oprávnění a bez pojištění. Nějak se mu podařilo, že ho policejní hlídka nikdy nezastavila,“ píše policie na Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse