Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2022 15:38
Čas čtení 2:37
Vojtěch Vanda

Na Malostranském náměstí se znovu protestuje proti pandemickému zákonu. Jeden policista byl zraněn

Na Malostranském náměstí se znovu protestuje proti pandemickému zákonu. Jeden policista byl zraněn
Zdroj: reprofoto Český rozhlas
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Iniciativa Chcípl PES pokračuje v protestech proti pandemickému zákonu, který se momentálně projednává v Poslanecké sněmovně. Během demonstrace byl zraněn i policista.

Před Poslaneckou sněmovnou na Malostranském náměstí pokračuje protest iniciativy Chcípl PES proti jednání poslanců o pandemickém zákonu. V úterý se před budovu Sněmovny sešlo mnohem více lidí než minulý týden. Stovky protestujících si znovu přinesli oprátky, kterých je na místě hned sedm. Během demonstrace byl zraněn jeden policista.

Doporučeno
Demonstranti v Praze přinesli před Sněmovnu šibenici Demonstranti v Praze přinesli před Sněmovnu šibenici 25. ledna 2022 10:13

Jednání o novele pandemického zákona, kterou poslanci schvalovali minulý týden, se přesunula na toto úterý a očekává se, že se jednání prodlouží. Návrh, jenž by měl nejen prodloužit platnost zákona, ale zároveň by měl rozšířit oprávnění vlády během mimořádných situací, jako je například koronavirová nákaza, je předmětem sporů mezi Fialovým kabinetem a opozicí.

Domů
Sdílet
Diskuse