Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. února 2022 7:30
Čas čtení 2:33
Adéla Ježková

Začala ruská invaze na Ukrajinu. V sázce je budoucnost Evropy a světa, napsal ukrajinský ministr. Fiala svolal mimořádné jednání

Začala ruská invaze na Ukrajinu. V sázce je budoucnost Evropy a světa, napsal ukrajinský ministr. Fiala svolal mimořádné jednání
Zdroj: Twitter/ Kevin Rothrock
NEWS INVAZE NA UKRAJINĚ RUSKO UKRAJINA VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

Putin zahájil rozsáhlou válku proti Ukrajině, uvedl ve čtvrtek ráno ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba. Podle serveru CNN s odkazem na ukrajinskou státní pohraniční službu byla Ukrajina napadena přes více hranic.

Kolem páté hodiny ranní byla státní hranice Ukrajiny v oblasti s Ruskou federací a Běloruskou republikou napadena ruskými jednotkami podporovanými Běloruskem," uvedla služba.
 
Podle Kuleby útokům čelí mírumilovná ukrajinská města. Ukrajina se bude bránit a zvítězí. Svět může Putina zničit a také ho zničí. Právě teď je čas jednat,“ napsal na Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse