Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Futurino.
1. března 2022 17:16
Čas čtení 1:42
Sponzorovaný obsah

Proč nosit tenisky? Hodí se ke všemu a od doby svého vzniku se staly legendou

Proč nosit tenisky? Hodí se ke všemu a od doby svého vzniku se staly legendou
Zdroj: Shutterstock / IC Production
MÓDA FASHION TIPY
Uložit Uložené

Tenisky jsou evegreenem, který nestárne. Kolik jich máš v botníku?

Alespoň jedny tenisky má ve svém botníku každý z nás. Někdo je nosí pouze na sport, jiní na ně nedají dopustit a obouvají je každý den bez rozdílu na to, zda pracují v kanceláři nebo za barem. Tenisky jsou zkrátka součástí našich životů a my ti přinášíme několik důvodů, proč je jejich nošení přínosné.

Můžeš si je vzít ke všemu

Tenisky se hodí ke všemu. Opravdu. Záleží pouze na tom, po jakém modelu sáhneš. Když si chceš jít odpoledne po práci zaběhat, samozřejmě zvolíš sportovní model, který je odpružený, lehký a prodyšný, například model s technologií Nike Flyknit. Naopak do kanceláře si vybereš takový model, který je elegantní a minimalistický. Již dávno neplatí, že tenisky se nosí pouze na tenis a jiné sportovní aktivity. Existují totiž druhy tenisek, které se dají vzít také k sukni a obleku.

Pohodlí na prvním místě

Pohodlná obuv dokáže dělat divy. Představ si to peklo, které musíš prožívat, když máš na noze celý den tvrdé boty, kvůli kterým se ti při každém kroku odírají kotníky a na patě vytváří puchýř. Nejen, že chůze v takových botách je nepohodlná, ale je také nezdravá. Kromě puchýřů a oděrek na nohou ti mohou přivodit také bolesti hlavy a závratě. Pryč tedy s nepohodlnými botami, nahraď je stylovými teniskami.

Značka tenisek s sebou nese příběh

Když si na sebe obuješ svůj oblíbený pár tenisek, určitě nepřemýšlíš nad tím, jaký se za jejich vznikem a za celou značkou skrývá příběh. Právě příběh a historie tenisek je ale tím, co z nich tvoří to, čím jsou. Nejedná se pouze o náhodně vyrobený pár bot, ale o boty, které byly svědky sportovních úspěchů a které, bez sebemenší nadsázky, tvořily nejen sportovní historii. 

Může se jednat o zajímavou investici

Přestože celý svět sleduje stále se měnící hodnoty kryptoměn a zlata, investice do bot se také vyplatí. Samozřejmě takový pár nenosíš, ale schováváš v krabici jako památku. S odstupem několika let se tak tvoje krabice s botami může změnit v něco, co ti zajistí příjemný důchod.

Kup si svůj pár

Toužíš po nákupu nového páru tenisek? Ať už si chceš udělat radost sportovními modely, elegantními nebo limitovanými edicemi, v e-shopu ftshp najdeš to, po čem tvoje srdce touží. Na výběr budeš mít ze stovek párů tenisek všech světových značek. Navíc jsou v dostání ve velikostech pro děti, teenagery i dospělé.

Doporučeno
Nudí tě bílé tenisky? Těchto 10 bot od Nike, adidas a dalších ti rozzáří outfit. Některé seženeš do 2 000 Kč Nudí tě bílé tenisky? Těchto 10 bot od Nike, adidas a dalších ti rozzáří outfit. Některé seženeš do 2 000 Kč 11. dubna 2024 10:00

Začni psát svůj vlastní příběh, například s párem nových tenisek. Protože základem úspěchu je často také to, co máš právě na sobě a jak se díky tomu cítíš. Nemusíš být profesionální atlet, ale přesto ti může kvalitní obuv dopomoci k lepším pracovním výsledkům.

Domů
Sdílet
Diskuse