Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2022 20:20
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Herec Sean Penn z Ukrajiny odešel pěšky do Polska, v napadené zemi natáčel dokument o ruské invazi

Herec Sean Penn z Ukrajiny odešel pěšky do Polska, v napadené zemi natáčel dokument o ruské invazi
Zdroj: TASR/AP/Ukrainian Joint Forces Operation Press Service
NEWS INVAZE NA UKRAJINĚ RUSKO UKRAJINA VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

„Já a dva moji kolegové jsme šli míle k polským hranicím poté, co jsme naše auto museli nechat na kraji silnice,“ napsal herec v příspěvku na Twitteru.

Americký herec Sean Penn, který na Ukrajině natáčel dokument o invazi ruských vojsk, v pondělí opustil zemi. Z Ukrajiny odešel pěšky přes hranici s Polskem, napsal herec na Twitteru. Podle portálu Variety Penn natáčel dokument pro Vice Studios, minulý týden se sešel i s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským.

Doporučeno
Americký herec Sean Penn je na Ukrajině, natáčí zřejmě dokument o ruské invazi Americký herec Sean Penn je na Ukrajině, natáčí zřejmě dokument o ruské invazi 25. února 2022 9:11

Sean Penn ukazuje odvahu, která chybí mnoha jiným, zejména západním politikům. Čím více bude takových lidí, skutečných přátel Ukrajiny, kteří podporují boj za svobodu, tím dříve se podaří zastavit masivní útok na Ukrajinu,“ znělo 24. února z kanceláře prezidenta.

Sean Penn měl na Ukrajině natáčet dokument zachycující ruskou invazi. Nyní však není jisté, jak dokumentární snímek dopadne, neboť americký herec 28. února Ukrajinu opustil.

Já a dva moji kolegové jsme šli míle k polským hranicím poté, co jsme naše auto museli nechat na kraji silnice. Téměř všechna vozidla, která jsou na zachycena na této fotografii, byla naplněna pouze ženami a dětmi, většinou bez zavazadel,“ napsal herec v příspěvku na Twitteru.

Detaily týkající se toho, proč museli Sean Penn a jeho kolegové nechat vozidlo na Ukrajině a zda dokument úspěšně dotočili, si oscarový filmař zatím nechává pro sebe.

Domů
Sdílet
Diskuse