Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2022 6:32
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Seriál Russian Doll od Netflixu ukazuje první záběry z druhé série. Nové části uvidíme již v dubnu

Seriál Russian Doll od Netflixu ukazuje první záběry z druhé série. Nové části uvidíme již v dubnu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Seriál o ženě, která je uvězněna v časové smyčce, bude pokračovat.

Russian Doll byl populární seriál od Netflixu, který vyšel v roce 2019. Seriál se jevil jako ukončený již po první sérii, ale streamovací společnost Netflix jej rozšířila o druhou sérii. Tu uvidíme už 20. dubna.

Doporučeno
The Batman je druhý největší kinofilm od roku 2020. Režisér prozradil, jestli bude Joker záporákem v pokračování The Batman je druhý největší kinofilm od roku 2020. Režisér prozradil, jestli bude Joker záporákem v pokračování 7. března 2022 15:30

V první sérii jsme poznali Nadiu (Natasha Lyonne), která byla uvězněna v časové smyčce a nemohla se z ní dostat, ani když zemřela. Na konci série se z ní dostala společně s Alanem (Charlie Barnett), který byl také uvězněn ve smyčce.

Druhá série se v ději posunula o čtyři roky. Nadia a Alan se dostanou k dalšímu časovému portálu, tentokrát však budou muset z nové smyčky uniknout spolu. Očekávat můžeš černý humor, skvělý herecký výkon hlavní protagonistky a další sci-fi scény a zvraty, které ti potrápí mozek stejně jako v první sérii.

Domů
Sdílet
Diskuse