Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
9. března 2022 v 12:12
Čas čtení 1:11
Tereza Šnajdrová

Americký raper Denzel Curry přijede do Česka. Jeho koncert se uskuteční už 16. května

Americký raper Denzel Curry přijede do Česka. Jeho koncert se uskuteční už 16. května
Zdroj: Flickr/Robin Andersson/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Americký raper Denzel Curry vystoupí 16. května v pražské Malé sportovní hale. Vstupenky na jeho koncert si můžeš zakoupit již nyní.

Americký raper Denzel Curry přijede do Prahy a přiveze i svojí novou desku Melt My Eyez See Your Future, která by měla vyjít během několika následujících týdnů. Koncert rapera, který nekompromisně kombinuje old schoolovou flow s trendy trapovými beaty, určitě potěší nejednoho fanouška rapu, tak kupuj lístky, dokud jsou. Show, na níž se českému publiku představí i Kenny Mason a PlayThatBoiZay, se uskuteční 16. května 2022 v holešovické Malé sportovní hale.

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: Stromae bojuje s depresemi, BENEE odhaluje svoji duši a Band of Horses servírují nejlepší desku života Nejlepší alba týdne: Stromae bojuje s depresemi, BENEE odhaluje svoji duši a Band of Horses servírují nejlepší desku života 5. března 2022 v 9:50

Denzel Curry pronikl do světa hudby v roce 2011, kdy se stal členem trapové skupiny Raider Clan. Na sólovou dráhu se vydal až o 4 roky později a ve chvíli, kdy vydal debutovou desku 32 Zel, si takřka okamžitě získal mnoho fanoušků z celého světa. Curryho neobvyklé kombinování old schoolových rapových prvků s trapovými beaty prostě baví a na hudební scéně něco podobného jen tak nenajdeš.

Dnes už Denzel Curry patří k nejuznávanějším raperům světa a s každou deskou si své místo na výsluní upevňuje. Jeho skladby Clout Cobain, Ultimate nebo třeba Ricky si jenom na Spotify vysloužily více než 100 milionů přehrání a na tento úspěch se americký raper pokusí navázat s albem Melt My Eyez See Your Future, které přiveze i českým fanouškům do Prahy.

Mám rád tradiční hip hop, drum and bass, trap i poezii. Všechno se to snažím zkombinovat dohromady spolu s jazzem, který hrál neustále u nás doma, když jsem byl ještě dítě. Na tomhle albu se ze sebe snažím dostat vše, čemu jsem se na deskách TA13oo a Imperial vyhýbal, protože jsem trpěl depresemi a problémy se vztekem,“ říká Curry.

Dle singlu Walkin z připravovaného alba je zřejmé, že je rozhodně na co se těšit a na chystaném pražském koncertě proto prostě nemůžeš chybět. Denzel Curry přijede do Prahy už 16. května 2022 a vstupenky koupíš za cenu 850 korun u pořadatele Fource. 

Domů
Sdílet
Diskuse