Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2022 13:43
Čas čtení 1:06
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor v novém videu boxuje a hlásí návrat, Jake Paul a legenda UFC se do něj tvrdě opřeli

Conor McGregor v novém videu boxuje a hlásí návrat, Jake Paul a legenda UFC se do něj tvrdě opřeli
Zdroj: Steve Marcus/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY CONOR MCGREGOR MMA UFC
Uložit Uložené

Slavný irský bojovník Conor McGregor se vrací k trénování. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a do zápasníka se opřel Henry Cejudo i Jake Paul.

Slavný irský zápasník Conor McGregor se po pauze způsobené zraněním nohy vrací postupně znovu do tréninku. Před pár dny na sociálních sítích sdílel video, na kterém boxuje, nicméně od bývalého dvojnásobného šampiona UFC a zlatého olympionika Henryho Cejuda se mu dostalo posměšných slov. Informoval o tom portál MMA Fighting.

Doporučeno
Putin je zločinec, má rodina na Ukrajině slyšela výbuchy hned první den války, říká český MMA zápasník Andrej Kalašnik (Rozhovor) Putin je zločinec, má rodina na Ukrajině slyšela výbuchy hned první den války, říká český MMA zápasník Andrej Kalašnik (Rozhovor) 3. března 2022 7:00

McGregor na začátku týdne hlásil, že se vrací a zatím jde vše dle plánu. „Třetí den boxu proběhl bez problémů. Ze zranění se brzy stane dávná vzpomínka. Nikdo před sebou nemá cestu bez překážek, ale vyhrávání je o pozitivním přístupu, tvrdé práci a odhodlání. Vrátím se zpátky ještě lepší, než jsem byl“ napsal Ir fanouškům.

Krátce nato sdílel bojovník video z tréninku boxu, kvůli kterému se ale od bývalého kolegy Henryho Cejuda dočkal kritiky. „Máš ruce dole a držíš si špatnou vzdálenost. Zbav se lidí, kteří ti na všechno jen přikyvují. To je jen malá rada od toho nejlepšího,“ vzkázal Cejudo McGregorovi. Na to Ir Cejudovi odpověděl, že je to „malý tlusťoch“, urážku ale potom smazal.

A aby toho nebylo málo, do slavného Ir se opřel i youtuber a boxer Jake Paul. „McGregora bych knockoutoval v boxu i v MMA,“ napsal sebevědomě na Twitteru. Právě o potenciálním zápase Jakea Paula s největší hvězdou UFC se již v minulosti opakovaně spekulovalo. Zda k tomu dojde, není jasné. Jake Paul má v profesionálním boxu zatím 5 výher a z toho 4 KO.

Doporučeno
Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu 7. srpna 2023 12:00

Conor McGregor naposledy bojoval v červenci minulého roku, kdy podruhé za sebou prohrál s rivalem Dustinem Poirierem. V zápase si McGregor zlomil kotník a musel zamířit na operaci. Kdy ho uvidíme zpátky v akci, zatím není jasné.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Domů
Sdílet
Diskuse