Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2022 15:38
Čas čtení 1:02
Tereza Šnajdrová

Policie pátrá po muži z Berounska, který má schizofrenii. Z domu odešel s nožem a mohl by být nebezpečný

Policie pátrá po muži z Berounska, který má schizofrenii. Z domu odešel s nožem a mohl by být nebezpečný
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Šestratřicetiletý muž odešel ze svého domu na Berounsku kolem páté hodiny ranní s nožem v ruce. Vzhledem k tomu, že žije se schizofrenií, policisté se obávají, že by mohl být nebezpečný pro okolí, i sám pro sebe.

Středočeští kriminalisté pátrají po šestatřicetiletém muži z Berounska, jenž v pátek v 5 hodin ráno opustil své bydliště v Bubovicích. Muž, který by se mohl vyskytovat v Praze, žije se schizofrenií a z domu si odnesl také nůž. Policie ČR varuje, že pohřešovaný může být nebezpečný, a to jak sám pro sebe, tak i pro své okolí.

Doporučeno
Policisté v Praze pátrají po muži s demencí. Může být dezorientovaný Policisté v Praze pátrají po muži s demencí. Může být dezorientovaný 18. března 2022 10:23

Policisté od brzkých ranních hodin dnešního dne 18. března 2022 pátrají po pohřešovaném muži z Berounska, který odešel krátce před 5. hodinou ranní z místa bydliště v Bubovicích. Muž trpí schizofrenií a v době odchodu měl u sebe nůž. Může být tedy nebezpečný sobě, ale i okolí,“ uvádí Policie ČR.

Domů
Sdílet
Diskuse