Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. března 2022 18:51
Čas čtení 0:54
Radim Šlechta

Seriál Sluha národa s prezidentem Zelenským se objeví na Voyo. První epizodu uvidíš v pondělí

Seriál Sluha národa s prezidentem Zelenským se objeví na Voyo. První epizodu uvidíš v pondělí
Zdroj: Studiya Kvartal-95
NEWS VOLODYMYR ZELENSKYJ
Uložit Uložené

Televize Nova koupila licenci na seriál Služebník lidu. Hlavní roli v něm hraje současný prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj.

Prezident Volodymyr Zelenskyj se stal hlavou státu ještě před svým skutečným nástupem do úřadu. Na Ukrajině totiž ztvárnil prezidenta země v seriálu Sluha národa (překládáno též jako Služebník lidu), satirickém dílu, které v Zelenského zemi zaznamenalo velký úspěch. Ve světě se o něm však až do propuknutí války příliš nevědělo. Po Netflixu však seriál nově odvysílá i TV Nova v rámci streamovací platformy Voyo. Nova o tom informovala na svých stránkách.

Doporučeno
Toto jsou nejhorší filmy a herci roku: Anticenu si odnesl i LeBron James za Space Jam Toto jsou nejhorší filmy a herci roku: Anticenu si odnesl i LeBron James za Space Jam 27. března 2022 17:35

Před politickou kariérou a výraznými projevy, kterými dodává odvahu lidem nejen na Ukrajině, ale i v celé Evropě, byl Zelenskyj výraznou postavou filmového průmyslu. Herec a bavič jako by svou kariéru předurčil v seriálu Sluha národa, kde Zelenskyj hraje středoškolského učitele Vasilije Patrovoviče Goloborodka. Ten se proti své vůli stane prezidentem celé země.

Seriál se objevil již nedávno na Netflixu. Nyní se však TV Nova podařilo koupit k seriálu práva a čeští diváci jej tak budou moci sledovat na platformě Voyo. První díl se objeví již v pondělí a pustit si jej budeš moci v originálním znění s českými titulky. Zatím Nova ale nezveřejnila, jak bude zveřejňovat další epizody. Seriál se skládá ze tří sérií a dohromady má 49 dílů.

Doporučeno
Tip na seriál: Severance od Apple TV+ Tip na seriál: Severance od Apple TV+ 24. března 2022 18:30

Streamovací platformy se snaží dostat seriál do povědomí veřejnosti, právě proto jej již streamuje Netflix a licenci na něj podle Czech Crunch získalo také HBO, které pořad odvysílá v rámci své nové platformy HBO Max.

Domů
Sdílet
Diskuse