Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2022 v 19:10
Čas čtení 0:42
Ilona Hobzová

Muž na Teplicku pěstoval přes 600 rostlin marihuany, hrozí mu deset let vězení

Muž na Teplicku pěstoval přes 600 rostlin marihuany, hrozí mu deset let vězení
Zdroj: Pixabay/volně k užití
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Pěstírnu odhalil teplický Toxi tým.

Kriminalisté v Ústeckém kraji odhalili rozsáhlou pěstírnu marihuany. Z přečinu nedovolené výroby a nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy obvinili sedmatřicetiletého muže. Je stíhán vazebně a hrozí mu deset let vězení. Policie o tom informovala v tiskové zprávě.

marihuanamarihuanamarihuanamarihuana
Zobrazit galerii
(5)

Marihuana a další drogy

„V obci Proboštov pěstoval v rodinném domě 37letý místní muž nejméně ve dvou cyklech rostliny konopí a to indoorovým způsobem. V několika částech domu zajistili kriminalisté přes 600 rostlin marihuany v různém stádiu vzrůstu. Dále byly v přilehlé garáži objeveny i další drogy, a to 8 kusů tablet extáze, 8 kusů papírků LSD a 38 gramů hašiše,“ uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Na místě se podle policie nacházely i různé nástroje a chemikálie, které se k pěstování používají a urychlují růst. „Vzhledem k množství rostlin je zřejmé, že je zahradník neměl pouze pro svou potřebu a byly určeny k dalšímu prodeji,“ doplnila Gazdošová.

Muž je nyní obviněn z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Je stíhán vazebně a hrozí mu trest odnětí svobody až na deset let.

Domů
Sdílet
Diskuse