Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2022 13:10
Čas čtení 1:40
Vojtěch Vanda

Policie obvinila psychiatra Cimického ze znásilnění a vydírání. Stíhá ho ve 29 případech

Policie obvinila psychiatra Cimického ze znásilnění a vydírání. Stíhá ho ve 29 případech
Zdroj: Wikimedia Commons/David Sedlecký/volně k užití
NEWS JAN CIMICKÝ SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Pražští kriminalisté ohlásili, že trestně stíhají lékaře z Prahy 8. Jedná se o psychiatra Jana Cimického. Ten se měl podle policie dopustit vydírání či znásilnění ve 29 případech.

Policie stíhá lékaře z Prahy 8, který měl sexuálně obtěžovat pacientky. Jedná se o psychiatra Jana Cimického, o jehož vyšetřování se začalo mluvit v listopadu minulého roku. Policie v pátek na Twitteru uvedla, že dotyčného podezírá, že se mezi lety 1980 a 2016 dopustil 29 případů znásilnění nebo vydírání. Zároveň žádá další potenciální poškozené a svědky, aby se ozvali vyšetřovateli na číslo 603 457 989.

Doporučeno
Jan Cimický je vyšetřován policií. Ta prosí další případné oběti či svědky, aby se ozvali vyšetřovateli Jan Cimický je vyšetřován policií. Ta prosí další případné oběti či svědky, aby se ozvali vyšetřovateli 9. listopadu 2021 14:08
Domů
Sdílet
Diskuse