Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2022 12:37
Čas čtení 1:03
Vojtěch Vanda

Petr Kellner pád helikoptéry přežil, zemřel při čekání na pomoc

Petr Kellner pád helikoptéry přežil, zemřel při čekání na pomoc
Zdroj: ČTK/Vondrouš Roman
NEWS PETR KELLNER ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Podle nových oficiálních dokumentů měl zesnulý nejbohatší Čech samotný pád vrtulníků na Aljašce přežít, pravděpodobně s instruktorem Gregorym Harmsem. Oba zemřeli při čekání na pomoc.

Nové zprávy o tragické smrti nejbohatšího Čecha Petra Kellnera se dostaly na povrch. Podle soudních spisů měl miliardář samotné zřícení vrtulníku při své dovolené na Aljašce přežít a údajně nebyl sám. Společně s ním měl přežít i průvodce Gregory Harms. Ke zraněným mužům se ale záchranářům kvůli špatné komunikaci a trasování letu nepovedlo dostat včas. Informuje Anchorage Daily News.

Doporučeno
Toto je vše, co zatím víme o pádu helikoptéry Petra Kellnera na Aljašce Toto je vše, co zatím víme o pádu helikoptéry Petra Kellnera na Aljašce 29. března 2021 9:03

Informace pochází ze soudního spisu z minulého týdne, ve kterém je uvedeno, že Kellner přežil pád vrtulníku Airbus AS350 B3 poblíž ledovce Knik na Aljašce, jenže „zemřel během čekání na záchranu“. V osudný den, prakticky týden a rok zpět, měl přežít pád letadla ještě průvodce Gregory Harms, jenže podle soudu utrpěl „těžká a nakonec i smrtelná zranění“.

Domů
Sdílet
Diskuse