Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2022 9:30
Čas čtení 7:17
Martin Adam Pavlík

Amber Heard má dvě poruchy osobnosti, uvedla psycholožka. Elon Musk ani James Franco ji u soudu nakonec nepodpoří

Amber Heard má dvě poruchy osobnosti, uvedla psycholožka. Elon Musk ani James Franco ji u soudu nakonec nepodpoří
Zdroj: TASR/AP/Jim Lo Scalzo/Pool Photo
ZAJÍMAVOSTI AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložit Uložené

Přečti si další novinky z ostře sledovaného soudního sporu mezi Johnnym Deppem a Amber Heard, který probíhá od 11. dubna v americké Virginii.

Soudní proces mezi Johnnym Deppem a Amber Heard se každým dnem vyvíjí a přináší několik nových zjištění. Herec svou exmanželku žaluje v Americe (v Británii před nejvyšším soudem neuspěl) za pomluvu a urážku na cti. Snaží se dokázat, že herečka ho křivě obvinila z domácího násilí a předložila k tomu falešné důkazy.


Hollywoodský pár, který se rozvedl v roce 2017, se postavil před soud ve Virginii znovu 11. dubna. Jak jsme tě informovali v předchozím článku, před porotou by mělo v příštích týdnech vypovídat — ať už osobně, nebo pomocí videonahrávek — přes 100 svědků. 


Nemáš kapacitu na to, abys sám sledoval, co všechno se během těchto dní u soudu děje? Neměj obavy, soudní spor mezi hereckou dvojicí pozorně sledujeme, proto ti přinášíme další rozsáhlý přehled, ve kterém najdeš vše, co potřebuješ vědět. Pokud chceš podpořit naši snahu, neváhej a přidej se do klubu Refresher+. I díky tomu ti budeme moci přinášet více kvalitního obsahu.

Amber Heard | Johnny Depp
Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool

Vyčerpávající psychologický boj

Zatímco Amber Heard před kamerami v soudní síni, které pozorně snímají každý úšklebek, vzlyk či náznak nejistoty, působí uraženě s převážně opovrhujícím výrazem ve tváři, její exmanžel ukazuje rozvážnost, trpělivost, klid a pověstné charisma. Svými spontánními hláškami nejednou rozesmál přítomné lidi v sále. 


Během toho, jak ho „grilovali“ hereččini právní zástupci, se ale také vícekrát zakoktal nebo si dával načas s odpověďmi. Několikrát bylo vidět, že mu jejich otázky lezou krkem. Na ty nejnepříjemnější většinou reagoval jen ironickými poznámkami. Pro Deppa i Heard jde nepochybně o mimořádně vyčerpávající psychologický boj a je znát, že by oba raději byli někde jinde.


Není se čemu divit. Před celým světem vycházejí na povrch téměř každý den prakticky v přímém přenosu jejich vskutku nepříjemné společné konverzace, hádky plné urážek a povyku i tajemství, která nikdy neměla spatřit světlo světa. Pojďme si projít, jaké další výpovědi zazněly, jaké nahrávky se poslouchaly před porotou a komu hrají víc do karet.

Johnny Depp
Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool

Videonahrávka s agresivním Deppem

Videonahrávka, kterou předložili jako důkazní materiál právníci Amber Heard, ukázala, že Johnny Depp rozhodně není žádný andílek. Exmanželka ho potají nahrávala, jak v kuchyni rozzuřeně bouchá skříňkami na kuchyňské lince nebo si nalévá sklenku vína, kterou později agresivně hodí o zem a rozbije ji.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 114164 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Jak se choval Johnny Depp na videu, které potají nahrála Amber Heard.
  • Proč Johnny Depp žádal s nožem v ruce od Amber Heard, aby ho pořezala.
  • Jaké drogy bral Johnny Depp se sestrou Amber Heard.
  • Co udělala Amber Heard synovi herce Paula Bettanyho.
  • Jaké poruchy osobnosti má Amber Heard a jaké jsou jejich příznaky.
  • Kdy navštěvoval Elon Musk herečku Amber Heard v Deppově penthousu.
Domů
Sdílet
Diskuse