Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. května 2022 14:30
Čas čtení 9:25
Daniel Mikolášik

Darine Moore: Mnohé modelky na OnlyFans chtějí za selfíčka z koupelny ve špinavém zrcadle nehorázné peníze. Mělo by to mít úroveň

Darine Moore: Mnohé modelky na OnlyFans chtějí za selfíčka z koupelny ve špinavém zrcadle nehorázné peníze. Mělo by to mít úroveň
Zdroj: Archív Darine Moore
REFRESHER ONLYFANS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Mnoho profilů na OnlyFans tvoří ženská těla bez tváře a osobnosti. Po čase to však přestane být pro lidi zajímavé, prozrazuje v rozhovoru Darine Moore.

„Mnoho modelek si s muži píše jen o sexu, protože jsou jednodušší a nemají jim co jiného nabídnout. Nedá se s nimi vést serióznější diskuse. Já si ale s muži často píši o životních tématech, dokonce i často řešíme politické, filozofické či kulturní záležitosti,“ tvrdí slovenská OnlyFans modelka Darine Moore.

Darine začala tvořit zpoplatněný sexuální obsah na známé platformě pro tvůrce během mateřské dovolené, do té doby neměla s erotickým průmyslem žádné zkušenosti. Jako jedna z mála Slovenek na OnlyFans svojí tvorbou živí nejen sebe, ale i svou dceru. 

Podle jejích slov by také erotický obsah měl mít nějakou úroveň a měl by být autentický. „Neměly by to být jen nudné a nekvalitní fotky ženského těla bez obličeje a osobnosti vyfocené ve špinavém zrcadle v koupelně,“ tvrdí.

V rozhovoru s Darine se dozvíš, jak důvěrný vztah udržuje s fanoušky a jakými fetiši ji někteří nejvíce překvapili, zda se jako matka nebojí toho, co si o jejích fotkách na OnlyFans pomyslí její dcera, až vyroste, nebo jak se vyrovnala s tím, že na Redditu zveřejňují její nahé fotky.

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore

Na našem webu pravidelně přinášíme rozhovory z prostředí byznysu pro dospělé a erotického průmyslu. Nesnažíme se toto odvětví glorifikovat, ale odkrýt jeho zákulisí a vyzpovídat lidi přímo z této sféry. Více podobných článků najdeš pod tématy sexualita nebo erotika a pornografie. Tvorbu článků můžeš podpořit prostřednictvím klubu Refresher+.

Profil na OnlyFans sis založila po vypuknutí pandemie koronaviru. Co jsi dělala do té doby?

Založila jsem si ho jako nezaměstnaná během mateřské, protože jsem byla doma a měla jsem spoustu času. Od mnoha kamarádů jsem poslouchala, že si ho mám založit, že to pro mě je jako stvořené. Jsem extrovert, což je pravděpodobně vidět i na mém zevnějšku. Vyzývavější fotky jsem měla i na Instagramu, tak jsem si řekla, že to zkusím. Ale nikdy předtím jsem neměla s erotickým průmyslem zkušenosti. Pracovala jsem v oblasti aut.

Jak konkrétně?

Po střední jsem prodávala autobaterie, autodíly a během sezóny jsem plnila klimatizace, protože máme rodinný podnik a celá rodina v podstatě dělá s auty. Otec servisuje auta, rodiče mají velkoobchod s autobateriemi a můj tehdejší partner vlastnil obchod s autodíly.

Kdysi ses prý věnovala i záchranářské kynologii. Co jsi měla na starosti?

Absolvovala jsem základní výcvik, ale postup na pátrací cvičení se stopnul, protože po střední škole jsem otěhotněla a dalším problémem byl i můj vzhled. Jelikož je kynologický klub součástí Integrovaného záchranného systému, bylo by pro ně nepřijatelné, kdybych měla piercingy nebo viditelné tetování.

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore

A k OnlyFans ses tedy dostala během mateřské.

Ano, já jsem se totiž fotografii věnovala dlouhá léta, ale primárně jsem předtím fotila psy, nikdy ne sebe. Začala se mi ale hromadit doporučení od různých kamarádů a známých, že bych si měla založit OnlyFans, protože se k tomu hodím extrovertní osobností, ale také vzezřením. Nakonec jsem si ho ze srandy založila, postupně zjišťovala, jak to vlastně funguje a začala jsem na zrcadlovku poprvé fotit samu sebe.

Takže všechny tvé profesionální fotografie, které máš na OnlyFans, jsi fotila sama?

Ano. Někdy mi při tom sice asistuje i můj partner, ale drtivou většinu si dělám sama.

Původně jsem si myslela, že to, že jsem matka, bude pro lidi problémem. Není to na OnlyFans něco běžného. Ale mnozí muži to, paradoxně, berou pozitivně.

Jsi jedna z mála tvůrkyň na československé scéně, která díky OnlyFans živí nejen sebe, ale i své dítě. Dá se to v našich končinách zvládat, nebo musíš mít i nějakou jinou práci?

Dá se to zvládat, ačkoli by se při tom klidně dala stíhat i nějaká part-time bokovka, ale já si na tom nejvíc cením toho, že mám dostatek volného času a svobody, a tak se mohu věnovat rodině a zálibám. Ale i v tomto odvětví to funguje tak, že když se tomu méně věnuješ, pochopitelně i méně vyděláš. Pro někoho se to může jevit jako nestabilní práce, ale mně to vyhovuje. Z OnlyFans totiž zvládám plnohodnotně uživit sebe i dítě.

Doporučeno
Inked Dory: Na Onlyfans modelky se lidé dívají skrz prsty, o sexu je třeba mluvit otevřeně (Rozhovor) Inked Dory: Na Onlyfans modelky se lidé dívají skrz prsty, o sexu je třeba mluvit otevřeně (Rozhovor) 11. března 2023 15:00

Velice důležité je pro mě to, že mám díky své flexibilní a časově nenáročné práci více času věnovat se malé, starat se o ni, trávit s ní čas. To je jedna z největších výhod. Nemusel mi nikdo pomáhat hlídat dítě, dokud bych byla někde na dvanáctce v práci.

Jak se dívají tvoji fanoušci na to, že jsi matka? Je to něco, co je ještě více vzrušuje, nebo spíše odrazuje?

Já se tím nějak extra neprezentuji, ale ani se tím netajím. Mnoho fanoušků to o mně ví a původně jsem si myslela, že to bude pro lidi spíše problém, neboť přece jen to není na OnlyFans něco běžného. Ale mnozí muži to, paradoxně, berou pozitivně. Píší mi, že vidí, že jsem vyzrálá dospělá žena, která to má v hlavě srovnané.

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore

Takže muži si s tebou píší i o jiných tématech, nejen o sexuálních?

Spousta modelek si s muži píše jen o sexu, protože jsou jednodušší a nemají jim co jiného nabídnout. Nedá se s nimi vést serióznější diskuse. Já si ale s muži často píši o životních tématech, dokonce i často řešíme politické, filozofické či kulturní záležitosti.

Pokud se mi z dcery podaří vychovat stejně otevřeného a respektujícího člověka, jako jsem já, věřím, že to pochopí a nebude s tím mít problém.

Vydělávání díky nahotinkám je u nás stále velké tabu. Nebojíš se toho, co si o tom pomyslí tvá dcera, až vyroste?

Já jsem začínala s OnlyFans mezi prvními a tehdy se na to hledělo přes prsty o to víc, protože to bylo něco nového a lidé na to nebyli zvyklí. Ale dnes, když si prohlédneš jakoukoli známější instagramovou modelku, tak polovina z nich už má v popisu profilu odkaz i na jejich OnlyFans. Dnes je to již běžnější a mám pocit, že to postupně přestává být tabu.

I já jsem byla svou matkou vychovávána tak, abych všechny lidi kolem sebe respektovala. Maminka je člověk s otevřenou myslí a od začátku ví, co dělám. Byla jsem už jako dítě vedena k tomu, abych ji respektovala jako ženu s jejími potřebami a zálibami a zároveň jako matku. Takže pokud se mi z dcery podaří vychovat stejně otevřeného a respektujícího člověka, tak věřím, že to pochopí a nebude s tím mít problém. Do jistého věku dítě stejně vnímá především to, jestli jsi s ním a věnuješ se mu, ne to, čím se živíš.

Doporučeno
Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) 30. srpna 2020 10:30

Před rozhovorem jsi mi prozradila, že jsi kvůli OnlyFans přišla o polovinu rodiny. Nechtěli to respektovat?

Máma s tím neměla problém, ačkoli samozřejmě řekla svůj názor, že si mě představovala v nějakém jiném zaměstnání, ale neodsoudila to. Otec z toho nejprve nebyl úplně nadšený, ale v podstatě to neřeší. A to jsem byla bez sebe strachy, když jsem mu to šla poprvé oznámit. Problém byl spíše s rodinou z přítelovy strany, protože jeho matce to řekla náhodně nějaká sousedka. Trvalo jistý čas, než rodina překonala ten šok, jak jim to bylo oznámeno.

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore

V jakém je to aktuálně stadiu?

Nemluvíme o tom nahlas a tváříme se, že se to neděje, ale vycházím už s nimi relativně dobře. Avšak další část rodiny, která to vnímala dosti negativně, byla starší generace. Děda se rozzlobil a obviňoval z toho moji mámu, protože mě v tom prý podporuje a že takové věci můžu dělat jen proto, že mi pomáhá s malou a že mě měli vyhodit, ačkoli s nimi už dávno nebydlím. On to vnímal, jako bych byla nějaká feťačka a výtržnice.

Příteli to nevadí, dokonce mi řekl, že natáčení porna byl vždy jeho tajný sen.

Během toho, kdy se ti začalo dařit na OnlyFans, ses rozešla i s otcem své dcery. Také s tím měl problém?

Spíš ne, ačkoli se stalo, že to někdy při hádce vytáhl, ale toleroval to. Ale nepodílel se na tom aktivně jako můj současný partner. OnlyFans ale nebyl důvod rozchodu, my jsme měli jiné a dlouhodobější neshody.

Aktuálnímu příteli to nevadí?

Ne, vůbec. Když jsme se seznámili, byl s tím seznámen a věděl, do čeho jde. Pomáhá mi s tvorbou a sám se angažuje, za což jsem mu velice vděčná. Dokonce mi řekl, že natáčení porna byl vždy jeho tajný sen, ale nikdy to nepovažoval za něco reálného.

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore

Většina Češek a Slovenek, které jsou aktivní na OnlyFans, tvoří inkognito, zatímco ty si užíváš, že můžeš svým podporovatelům odhalit své soukromí. Je to aspekt, který fanoušci více oceňují?

Určitě ano, protože přesně jak říkáš, většinu profilů na OnlyFans tvoří ženská těla bez tváře a osobnosti. A to po nějaké době přestane být pro lidi zajímavé. Ty muže na tom baví to, že si koupí něčí soukromí a vidí někoho konkrétního. Vždyť pokud by tomu tak nebylo, stačí jim ledajaké náhodné nahé tělo na internetu, kde jsou jich miliony.

Doporučeno
Charli D'Amelio zavalily požadavky na založení OnlyFans. Nevyžádaná sexualizace může mít na mladé ženy vážný dopad Charli D'Amelio zavalily požadavky na založení OnlyFans. Nevyžádaná sexualizace může mít na mladé ženy vážný dopad 19. května 2022 16:59

Za poslední roky jsi podstoupila i několik estetických úprav a plastických operací. Co jsi měnila a proč?

Odjakživa mi překážel hlavně můj nos. Vždy jsem se vnímala jinak a poté, když jsem se podívala do zrcadla, narazila jsem na to, že ta moje představa nekoreluje s tím, co vidím v odrazu. Jako bych to ani nebyla já. Po dítěti jsem se rozhodla vylepšit si prsa, která ovšem byla hezká i předtím, ale chtěla jsem větší, protože se mi vždy líbily výrazné ženské rysy.

Tehdy jsem si řekla, že když už mám podstoupit anestezii, tak si rovnou nechám změnit i nos. Kromě toho si chodím ještě jednou za čas píchat rty a podstoupila jsem ještě další estetické zákroky jako výplň brady a nějaké maličkosti, které však dokáží dost změnit rysy obličeje. Já se svému původnímu já vůbec nepodobám (smích). Kdysi jsem byla hubená, útlá a malá holka a teď mám velká prsa, výrazné rty, větší stehna, ale konečně mám pocit, že tohle jsem opravdu já. Taková, jaká jsem se vždy viděla v představách.

Kolik tě to všechno dohromady stálo?

To je těžké říci, neboť na rty chodím pravidelně a ty menší estetické úpravy nejsou zas tak drahé jako například operace nosu. Ale dohromady asi nějakých 7 000 eur (zhruba 170 tisíc korun — pozn. red.).

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore

Kromě nahotinek či soft porna najdou přispěvatelé na tvém profilu také klasická sex videa. Byl to tvůj záměr od začátku, nebo se ty hranice u OnlyFans modelek začnou posouvat až časem?

Já jsem do toho šla s tím, že budu dělat jen to, při čem se cítím komfortně. Postupně se začaly ty hranice přirozeně posouvat, protože jsem chtěla objevovat, jaké různé typy obsahu lze tvořit. Ale určitě by ženy nikdy neměly dělat něco, na co se necítí, jen proto, že to od nich fanoušci vyžadují. Je to pak z toho obsahu i cítit a v konečném důsledku nebude spokojena ani ona, ani konečný uživatel. Jsou i momenty, kdy nemám náladu tvořit obsah a raději tehdy nedělám nic, než abych to měla dělat násilím nebo to odfláknout.

Chtěla bych po čase začít tvořit i na Pornhubu. O amatérské porno je také větší zájem než o profesionální produkční porno ve studiu, které je sterilní a neautentické.

Jsou ještě nějaké vyšší stupně, které sice aktuálně neodhaluješ, ale v budoucnu to nevylučuješ? Například nějaký druh fetiše?

Já vycházím z toho, co i sama v běžném životě vyhledávám a co vzrušuje i mě. Takže fetiše bys u mě hledal jen stěží. Ale chtěla bych po čase začít tvořit i na Pornhubu, protože je to i z dlouhodobého hlediska stabilnější a o amatérské porno je také větší zájem než o profesionální produkční porno ve studiu, které je sterilní a neautentické.

Mluvila jsi i o komunikaci s publikem. Udržuješ si s některými i bližší a důvěrnější vztah?

Ano, mnozí se mi svěřují s jejich fetišem a ráda se vždy dozvím o jejich preferencích. Ale nejsem typ na prvoplánový sexting.

Čím tě fanoušek v konverzaci nejvíc překvapil?

Mám jednoho, kterého vzrušují velmi specifické věci a fetiše, které pocházejí z velmi submisivní části jeho sexuálního života. Například rád sleduje lidi, jak mají sex, a on je během toho jen tichý pozorovatel, nebo chce být ponižován a trápen tím, že nemůže vyvrcholit, a chce mít pocit, že on je nula a ty mu rozkazuješ. Používá také klece na penis, které brání masturbaci, a zároveň ho vzrušují ženy s penisem nebo strap-onem. Ale překvapilo mě i to, že mám v komunitě mnoho mužů, které vzrušuje masáž prostaty a anální sex praktikovaný na nich.

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore

Mnohé známé modelky, které působí na OnlyFans, mají problém i s tím, že je jejich obsah často leakován. Vnímáš to i ty?

Ano, dělo se to i mně. Nebyla jsem z toho nadšená, ale také jsem nebyla jako mnohé modelky z OnlyFans, které se do těch skupin na Redditu, kde se to zveřejňovalo, chodily hádat. To podle mě nemá moc smysl. Když jsem se dozvěděla, že takové skupiny existují, tak jsem se tam přidala, a dokonce jsem tam i sama přispěla nějakým erotickým obsahem zadarmo a napsala jsem jim, že pokud se jim to líbí, mohou přijít na moje OnlyFans.

Doporučeno
Influencerka a plus size modelka Anna Krátošková: Když někdo nahlas říká, že se má rád, lidem to vadí Influencerka a plus size modelka Anna Krátošková: Když někdo nahlas říká, že se má rád, lidem to vadí 6. ledna 2023 6:00

Musím říci, že mnoho těch mužů, kteří jsou v těchto skupinách, tam není jen proto, aby mohlo využívat obsah zdarma, ale mnozí jsou ochotni platit a zjišťují tam, jaká modelka tvoří jaký obsah a podle toho se pak rozhodnou, kterou se vyplatí předplatit. A přesně ty ženy, které dělají nekvalitní obsah, na tyto skupiny nadávají nejvíc, protože tam mají špatná hodnocení.

Na OnlyFans si mnohé dívky jen přesunou své obyčejné fotky z Instagramu a chtějí za to nehorázné částky. Nelíbí se mi to, protože vím, kolik práce je za tvorbou kvalitního obsahu.

Jsou tedy i takové modelky, které chtějí takříkajíc „hodně peněz za málo muziky“?

Ano, na OnlyFans se rozmohl takový nešvar, že si tam mnohé dívky jen přesunou své obyčejné fotky z Instagramu a chtějí za to nehorázné částky. Nelíbí se mi to, protože vím, kolik práce je za tím tvořit kvalitní obsah a pak přijde nějaká instagramová pipka, která si udělá pár „selfíček“ v koupelně ve špinavém zrcadle a má hotovo. Mělo by to mít nějakou úroveň, když už za to požadují takové peníze.

Muži však velmi rychle zjistí, které ženy dělají obsah poctivě a kvalitně a které jsou jen catfish (podvodnice v online sféře — pozn. red.). Z dlouhodobého hlediska se to nevyplatí, protože pokud si tě člověk předplatí, ale vidí, že nabízíš suchý, nudný, nezajímavý, a přesto předražený obsah, po měsíci zruší členství a už se nevrátí. Pak se nedivím těm chlapům, že jsou rozzlobení, když je některé ženy takto navnadí a oklamou.

Darine Mooreonlyfans modelka
Zdroj: Archív Darine Moore
Domů
Sdílet
Diskuse